Iulia Vântur, prima declarație clară după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Salman Khan: "Eu nu îmi trimit mesaje cu subînțeles, am cale directă dacă am ceva de comunicat!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 03 aug 2022, 16:10

Ce a postat Iulia Vantur despre relatia cu Salman Khan

Sursa: Instagram

Iulia Vantur, una din cele mai urmarite vedete din Romania si nu numai, este mereu in atentia publicului datorita carierei, dar si a relatiei cu Salman Khan.

Frumoasa Iulia Vântur se afla mereu în atenția presei din Romania, dar și din străinătate, mai ales în India acolo unde și-a dezvoltat o frumoasa cariera în industria filmului și a muzicii. A avut întotdeauna colaborări cu artiști și actori celebri din India, recunoscuți internaționali și unde mai pui că trăiește și o frumoasa poveste de dragoste, dar discreta, cu actorul Salman Khan despre care Iulia a evitat mereu să vorbească în termeni de iubit, ci doar din punct de vedere profesional.

Româncă este implicata acum în realizarea unui documentar despre celebrul actor și regizor indian, însă nici de aceasta data nu lasă să îi scape vreun detaliu despre relația pe care o are cu omul iubit sau cu familia acestuia.

Citeste si: Exclusiv! Care este dieta Cristinei Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D. Care este trucul cu care își menține silueta perfectă

Iulia Vantur, primele declaratii despre zvonurile despartirii de Salman Khan

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De aceea, de multe ori, în presa din Romania, mai ales, apar numeroase zvonuri despre despărțirea dintre cei doi și acestea apar mai ales când Iulia alege să petreacă câteva săptămâni bune în tara.

Imediat, vocile de fundal, spun că vedeta și Salman Khan au pus punct relației și astfel, Iulia s-a întors în tara. Sătulă de astfel de comentarii, Iulia Vântur, a hotărât să facă un anunț clar despre situația lor:" ’Se ia un quote oarecare (postat pentru că e un quote foarte bun), chiar dacă nu are legătură cu subiectul și se face o mare știre de senzație. Dragii mei, eu nu îmi trimit mesaje cu subînțeles pe Instagram, am cale directă, dacă am ceva de comunicat.
Însă, cu părere de rău, vă spun că știrea voastră este falsă. Și o persoană apropiată a mea nu ar da niciodată asemenea declarații. Hai să fim sănătoși… vă anunț eu dacă fac vreo schimbare în viața mea!”,
a scris Iulia Vântur pe o retea de socializare. 

Iulia Vantur, concerte in America

Citeste si: Haziran, soția manelistului Luis Gabriel, luată la rost pe rețelele de socializare că nu își arată copilul: "Nu este cazul să îmi arăt copilul de două săptămâni, nu am de ce să dau explicații!"

Cat despre cariera ei, frumoasa Iulia recunoaste ca sunt comunitati intregi de oameni care asculta muzica indiana si ca interpreta ii este cu atat mai drag sa urce pe scena sa cante: "In New York, in New Jersey, Chicago, Atlanta, oamenii s-au bucurat foarte tare. De data asta a fost asa magic. Am mai fost si in urma cu 3 ani si am avut concert. Si as vrea sa am un concert si in Romania.

Recompensa cea mai mare ar fi sa cant in Romania," a dezvaluit Iulia pentru emsiunea online wownews.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.