Iulia Vantur primeste CADOURI exagerat de SCUMPE de la Salman Khan?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:43

Marele cuceritor Salman Khan a fost pus in dificultate - sa recunoasca sau nu?

Mai ales ca, pana la urma, nu era intrebat cui si-a daruit inima, ci pentru cine a cumparat limuzina. E cunoscut faptul ca celebrului actor de la Bollywood ii plac masinile puternice si viteza excesiva! Asa ca nimeni nu s-a mirat ca a dat 200 de mii de euro pentru o masina rosie ca focul, sa-i surada norocul!

Altceva i-a pus pe ganduri pe jurnalisti, starul a declarat sus si tare ca bolidul nu-i pentru el! Atat le-a trebuit reporterilor, la curent cu escapadele amoroase ale starului.

Sunt clipe in care nu-si mai doreste nimeni sa fi celebru si bogat.

Pana la urma, pare sa marturiseasca! Actrita Katrina Kaif ar fi aleasa! Tenul ei stralucitor, buzele rosii s-ar potrivi de minune cu autoturismul de lux! Lovitura grea pentru Iulia Vantur, si noi care credeam ca are o relatie serioasa cu celebrul actor!

Doar nu primeste pe oricine in casa ei la ceas de seara.
Oare nu o mai are Salman Khan la suflet pe Iulia? Sa fie oare indragostit de  fosta sa colega de platou? Numai ca surpriza, Salman se razgandeste. Am rasuflat si noi usurati, alaturi de Iulia. La asa declaratie, ne asteptam s-o vedem pe frumoasa romanca la volanul bolidului prin gropile noastre de toate zilele.
##VIDEO97285##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii