Iulia Vântur, totul despre sarcină „Eu îl primesc cu bucurie” Ce spune iubita lui Salman Khan despre ultimele zvonuri

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 14 sep 2023, 08:33

Iulia Vântur a vorbit despre sarcină

Sursa: Instagram- Vântur Iulia

Ultima apariție a Iuliei Vântur pe covorul roșu le-a cam dat de gândit fanilor. Frumoasa româncă spune dacă este sau nu însărcinată.

Actrița de la Bollywood a purtat o rochie neagră, fiind destul de proeminentă în zona abdomenului, iar comentariile au curs cu privire la o posibilă sarcină.

Iulia Vântur a dezvăluit dacă este sau nu însărcinată

Partenera lui Salman Khan a simțit nevoia să facă lumină în acest caz și susține că nu este însărcinată, asta din câte știe ea. Iulia a dezvăluit că nu a fost la un control, dar nu a observat semne că ar fi însărcinată.

Citește și: Iulia Vântur, însărcinată cu Salman Khan? „2024 este anul când se vor căsători” Diva a surprins pe toată lumea cu ultima ei apariție

„Știi, dintr-o dată am început să primesc multe mesaje din România și mi-am dat seama că ceva s-a întâmplat din moment ce lumea îmi trimitea mesaje. Eram la filmare, târziu noaptea am aflat care era evenimentul.

Din câte știu eu, nu sunt însărcinată”
, a spus Iulia Vântur, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Salman Khan ar fi părăsit-o pe Iulia Vântur. Actorul a fost surprins în ipostaze tandre cu altă femeie

Iulia pune totul pe seama rochiei și a poziției neobișnuite din care a fost făcută poza. Actrița susține că atunci când va fi cazul, chiar ea va fi cea care va face anunțul, știind că urmăritorii ei se vor bucura de veste.

Actrița de la Bollywood a vorbit și despre zvonurile despărțirii de Salman Khan

De la mutarea ei în India, au apărut mai multe zvonuri cu privire la cariera, dar și la relația cu Salman Khan. De multe ori s-a scris faptul că cei doi s-au despărțit sau că familia actorului indian nu ar fi de acord cu relația lor.

Citește și: „Am ajuns la timp”. Iulia Vântur și-a emoționat mama chiar de ziua sa de naștere. Gestul incredibil al actriței

„Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire de atâția ani. Nu mă obosesc. Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu îl primesc cu bucurie!”, a mai spus Iulia Vântur.

Citește și: Iulia Vântur nu vrea nici în ruptul capului să audă de căsătorie. Replica incredibilă pe care vedeta i-a dat-o unui fan care a întrebat-o dacă este măritată

Iulia Vântur se bucură din plin de tot ce îi oferă India și de proiectele pe care le are în desfășurare, fiind focusată pe viața profesională.