Iulia Vântur este in DOLIU! Din păcate, a murit! A făcut anunțul după întoarcerea în România: „Viața este atât de neprevăzută”

Author: Lavinia Medrea
Iulia Vântur, sfâșiată de durere din cauza morții unui bun prieten
Sursa: Instagram

Iulia Vântur trece prin momente cumplite după ce o persoană foarte apropiată ei s-a stins din viață.

Iulia Vântur trece prin momente de cumpănă! Ieri, pe Instagram, unde comunică foarte des cu urmăritorii ei, a făcut anunțul care a întristat pe toată lumea. Frumoasa blondă va fi o perioadă în doliu, după ce o persoană la care ținea foarte mult s-a stins din viață prea devreme.

Iulia Vântur va trebui să se obișnuiască cu gândul că persoana la care ea ținea, din nefericire, nu se mai află printre noi. 

Iulia Vântur trece prin momente de cumpănă după ce o persoană dragă s-a stins din viață: „Prea devreme”

Iulia Vântur, cu câțiva ani în urmă, a cunoscut succesul și faima în India. A reușit să devină una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe de la Bollywood, unde a jucat alături de mari actori în nenumărate producții de mare succes.

De asemenea, acolo l-a cunoscut și pe Salman Khan, iubitul ei cu care se înțelege de minune și care este apreciat de întreaga lume pentru rolurile pe care le-a interpretat în numeroase

filme.

Citeste si: Zanni si-a pus viata in pericol de dragul unei provocari mai ceva ca la Survivor Romania: "O fi murit? Scoateti-l de acolo!"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pe rețeaua de socializare Instagram, Iulia Vântur, plină de durere, a făcut tristul anunț despre un coleg care s-a stins din viață ieri.

Este vorba despre Sidharth Shukla, alături de care Iulia Vântur a colaborat și de care era, se pare, foarte apropiată. Din această cauză, Iulia Vântur a făcut un InstaStory în memoria dragului ei prieten plecat dintre cei vii. 

Citeste si: Detalii scandaloase în cazul gemenilor morţi de la Ploieşti. Mama lor făcea live pe Facebook, în momentul în care micuţii au căzut de la etajul 10

„Ai plecat prea devreme. Viața este atât de neprevăzută. Odihnește-te în pace, Sidharth Shukla! Condoleanțe familiei și tuturor celor care l-au iubit” , a scris Iulia Vântur pe rețelele de socializare, alături de o poză cu regretatul ei bun prieten.  

Motivul pentru care Sidharth Shukla s-a stins din viață nu a fost descoperit nici măcar pe jumătate. Medicul care l-a primit când a ajuns la spital a spus că actorul era deja decedat și nu mai avea ce să facă pentru a-l salva.

Presa din India bănuiește că acesta ar fi suferit un infarct, dar, deocamdată, se așteaptă rezultatele necropsiei pentru un verdict cât mai clar.