Iulian, fostul concurent de la "Puterea dragostei", prima reactie dupa eliminarea din emisiune! Iata care a fost motivul principal al plecarii sale si ce mesaj le-a transmis fostilor sai colegi!

Autor: D.I.

Iulian a fost unul dintre cei mai calmi concurenti din sezonul doi al show-ului matrimonial "Puterea dragostei".

Iulian are 21 de ani si este din București. Plin de energie si increzator in puterea lui de seductie, spera sa gaseasca in casa "Puterea Dragostei" o fata care sa fie exact opusul lui, o femeie calma, alaturi de care sa formeze o relatie serioasa.
Tanarul a declarat ca a urmarit primul sezon "Puterea dragostei" si nu i-a placut deloc agitatia fetelor. Iulian a specificat ca vrea sa intalneasca o fata mult mai calma decat el, care sa il tempereze.


Tanarul a declarat ca a urmarit primul sezon "Puterea dragostei" si nu i-a placut deloc agitatia fetelor. Iulian a specificat ca vrea sa intalneasca o fata mult mai calma decat el, care sa il tempereze.

Citeste si: Raluca Marina crapa de ciuda: Daniel si-a facut iubita! Uite cum arata: seamana destul de mult cu ea


Desi a venit extrem de increzator ca isi va indeplini visul de a intalni femeia ideala, Iulian nu a reusit, deoarece in cea mai recenta Gala a fost nevoit
sa plece, dupa ce a fost votat de colegii sai spre eliminare.
La scurt timp de la plecarea sa din casa "Puterea dragostei", Iulian a tinut sa le transmita un mesaj inedit tuturor sustinatorilor sai din mediul virtual. Mai intai, acesta a mentionat cateva lucruri si pentru fostii sai colegi din emisiune.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a recunoscut! Mai vrea sau nu o relatie cu Bogdan Mocanu? Iata ce marturisiri neasteptate a facut!

"Jucanusii mei astazi este ultima zi in casa, vreau sa va multumesc pentru toata sustinerea voastra si mesajele frumoase pe care le am primit pe tot parcursul show-ului, lumea nu intelege sinceritatea unui om si multe altele, imi pare rau foarte rau ca nu va dati seama de unele chesti...

Eu cred ca nu acceptau adevarul unele persoane din casa si asta cred ca e motivul plecarii mele! VA IUBESC PE TOTI JUCANUSII MEI CARE AU FOST ALATURI INDIFERENT DE SITUATIE! SPER SA RAMANEM ACEEASI FAMILIEI MINUNATA CU ZAMBETUL PE BUZE PLINI DE ENERGIE SI SUPERI POZITIVI! CU DRAG AL VOSTRU JUCANUS SAU CUM MI SE MAI SPUNE SORICEL!", a scris Iulian pe contul lui de socializare.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.