Iulian Lemnaru, tată de băiat? Fostul concurent de la „Insula de 1 milion” a făcut anunțul cel mare împreună cu Ana Maria Mușat, pe rețelele sociale

Autor: Diana Ghita

Iulian Lemnaru a aflat dacă va fi tată de fată sau de băiat

Sursa: Instagram Iulian Lemnaru

Iulian Lemnaru, fostul concurent de la „Insula de 1 milion”, și iubita lui, Ana Maria Mușat, au organizat duminică o petrecere în care au dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă.

Iulian Lemnaru a aflat de sarcina iubitei lui cât timp se afla în Republica Dominicană, la emisiunea „Insula de 1 milion”, iar la două luni de la această veste, tânărul a aflat ce sex va avea copilul său.

Cum a reacționat Iulian Lemnaru când a aflat că va fi tată

Iulian Lemnaru și Ana Maria Mușat sunt împreună de 10 luni, iar acesta a aflat că urmează să fie tată prin intermediul unui mesaj pe care iubita lui i l-a transmis în timp ce se afla pe insulă.

După primirea acestui anunț, fostul concurent s-a arătat foarte emoționat, întrucât nu-și mai putea stăpâni lacrimile.

„Hei, iubirea mea, să știi că noi suntem bine și ne este extraordinar de dor de ține, mai ales lui Dani. Ce voiam să își spun dacă nu ai simțit deja, iubire, trebuie să câștigi căci ni se mărește familia; și nu cu un animăluț. Ci cu primul nostru copil”,  a fost vestea dată de Ana Maria Mușat.

Deși, inițial, și-a propus să lupte pentru familia lui, Iulian Lemnaru a fost, în cele din urmă, eliminat din competiție. Însă acest lucru a părut să-l avantajeze pe tânăr, întrucât a putut petrece această perioadă frumoasă alături de viitoarea mămică.

Citește și: Veste din România pentru Lemnaru de la “Insula de 1 milion” – iubita lui l-a anunțat că vor deveni părinți “Trebuie să câștigi, ni se mărește familia!”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Ce sex are copilul Anei Maria Mușat și al lui Iulian Lemnaru

Fostul concurent de la „Insula de 1 milion” pare să fie din ce în ce mai fericit. După ce a însoțit-o pe Ana Maria Mușat la controale, unde și-au văzut copilul cum crește, aceștia au avut o adevărată sărbătoare în familie, cu ocazia dezvăluirii genului bebelușului.

Cei doi au petrecut duminică împreună cu familia, însă nu au uitat să împărtășească acest moment și cu fanii de pe TikTok, care au fost extrem de nerăbdători să afle dacă Iulian și Ana vor avea

fetiță sau băiețel.

Pe filmarea în care viitorii părinți au aflat sexul copilului se poate observa că li s-au pregătit două spray-uri colorate, iar în momentul în care le-au pulverizat a ieșit un fum dens, de culoare albastră, ceea ce înseamnă că vor avea un băiețel. Această veste i-a surprins și i-a bucurat pe Lemnaru și iubita lui, dar și pe internauți, care i-au felicitat și le-au propus câteva nume pentru cel mic.

@lemnaruiulian E baieteeel🫣👶👶 #bebelemnaru #lemnaru @Ana Maria Musat ♬ original sound- Lemnaru Iulian

Citește și: A aflat că va deveni tătic, la „Insula de 1 milion”! Cine este Iulian Lemnaru, tiktokerul care își mărește familia. El și iubita sa sunt împreună de 8 luni

„Puneți numele Riki/ Pune-i numele Mitică/ Proiectul Messi/ Proiectul Neymar/ Proiectul Ronaldo”,  au fost câteva dintre comentariile oamenilor din online, la clipul lui Iulian Lemnaru.

De asemenea, și invitații de la petrecere au venit cu niște variante de nume: „Adam/ Gabriel/ Vladimir/ Serafim/ Cătălin/ Mihai/ Patrick/ Cristian/ Răzvan/ Mitică/ Darius/ Andrei”.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.