Iuliana Beregoi, rănită în urma unui grav accident auto. Vedeta a făcut dezvăluiri noi

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 31 oct 2022, 02:35

Iuliana Beregoi a fost implicată într-un grav accident rutier! Artista s-a ales cu capul bandajat.

Iuliana Beregoi, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România a fost implicată într-un accident auto. Ce s-a întâmplat cu vedeta noii generații?  

Citeste si: Tragedie în Capitală: Tânăr găsit mort lângă fostul hotel Intercontinental! S-ar fi aruncat de la etajul 20!

Iuliana Beregoi, rănită în urma unui grav accident auto

Vedeta este foarte activă în mediul online și a împărtășit cu urmăritorii ei unul dintre cele mai grele momente din viața sa.

Recent, Iuliana Beregoi a povestit un incident în care a fost implicată, eveniment ce ar fi putut să se termine tragic.

Citeste si: O mamă și copilul ei de cinci ani, uciși de o șoferiță din răzbunare. Femeia i-a lovit intenționat cu mașina și a fugit de la locul accidentului

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tânăra a fost implicată în 2020 într-un accident, însă, abia acum a putut  să povestească acest subiect sensibil.  Potrivit wowbiz.ro, accidentul rutier în care a fost implicată a fost filmat, iar imaginile vorbesc de la sine. Ploua cu putere, iar șoferul autoturismului în care se afla Iualiana Beregoi a pierdut controlul și a s-a izbit în trunchiul unui copac.

În urma impactului, artista s-a ales și cu răni la cap.

Iuliana a publicat mai multe imagini cu ea cu capul acoperit de bandaje.

Datorită voua sunt puternica❤️Va iubesc💫13.10.20”,   a scris Iuliana Beregoi.

Iuliana Beregoi a sărbătorit 5 ani de carieră

Iuliana Beregoi a sărbătorit 5 ani de carieră! Cântăreața de 17 ani este extrem de îndrăgită și în mediul online, unde e foarte activă.

Tânăra artistă a marcat aniversarea a 5 ani de carieră cu o postare în care se află la un concert, cu zeci de mii de fani. În descriere, artista a transmis un mesaj emoționant.

De 5 ani creăm împreună magie.🌟 De 5 ani împărțim emoții, zâmbete și speranțe.💫De 5 ani suntem o mare familie, Generația Z.🥇 Vă mulțumesc că îmi sunteți aproape! Sunt fericită că am cea mai mare familie dar și cea mai tare echipă.💪🏆

Vă iubesc! ❤💛💙 ”, a scris Iuliana Beregoi în descrierea unui filmuleț de la unul dintre concertele ei.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.