Iuliana Beregoi și-a cumpărat o vilă de lux, în România. La doar 18 ani, artista și-a văzut visul împlinit: ”Universul stie cum sa faca sa te uimească”

Autor: Madalina Maftei

Cum arată casa pe care Iuliana Beregoi și-a cumpărat-o 

Sursa: Facebook

Iuliana Beregoi este în culmea fericirii, artista și-a cumpărat propria casa, la doar 18 ani. Cum arată vila de lux în care urmează să se mute cântăreața?

Iuliana Beregoi și-a luat fanii prin surprindere cu un anunț de zile mari. În urmă cu puțin timp, vedeta a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care își anunța fanii că a făcut un pas extrem de important în viața ei și și-a cumpărat prima casă. Este vorba despre o vilă de lux pe care artista și-a achiziționat-o din banii săi.

Cum arată casa pe care Iuliana Beregoi și-a cumpărat-o 

Deși are doar 18 ani, Iuliana Beregoi a reuși ce alți tineri de vârsta ei nu ar fi în stare la o vârstă atât de fragedă, artista fenomen a reușit să-și achiziționeze propria casă, din banii săi. Emoționată, a împărtășit minunata veste cu fanii, cei fără de care nu ar fi reușit să ajungă ceea ce este în prezent.

Citește și: Iuliana Beregoi, cadou de zeci de mii de euro din partea părinților. Ce dar a primit artista la 18 ani

”Daca mi-ar fi spus cineva acum 8 ani, cand cântam si dansam in fata oglinzii, ca la 18 ani o sa-mi cumpăr casa mea, in România, i-as fi spus ca e nebun. Dar Universul stie cum sa faca sa te uimească, daca muncești si dai din timpul si energia ta celorlalți, pentru a-i face fericiti. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am si va multumesc pentru ca îmi sunteti alături.

Am cel mai iubitor fan base, cea mai frumoasa familie si cea mai tare echipa de management. Va iubesc!”, scrie artista pe pagina sa de TikTok.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru noua casă, artista a ales un designer din Republica Moldova, care se va ocupa integral de amenajarea locuinței și o va decora fix pe gustul vedetei. Iuliana a mai precizat că cea care se va ocupa de amenajarea casei este un bun profesionist și la ea a apelat și când și-a amenajat camera din Republica Moldova.

Citește și: Pe ce vedetă din showbiz a pus Zanni ochii: „Îmi place foarte mult”. Artistul a dezvăluit la „Detectorul de minciuni”, de asemenea, ce personalitate de pe TikTok i-a refuzat avansurile

 

@iulianaberegoi

Daca mi-ar fi spus cineva acum 8 ani, cand cântam si dansam in fata oglinzii, ca la 18 ani o sa-mi cumpăr casa mea, in România, i-as fi spus ca e nebun. Dar Universul stie cum sa faca sa te uimească, daca muncești si dai din timpul si energia ta celorlalți, pentru a-i face fericiti. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am si va multumesc pentru ca Imi sunteti alături.

Am cel mai iubitor fan base, cea mai frumoasa familie si cea mai tare echipa de management. Va iubesc!❤️

♬ sunet original- Iuliana Beregoi

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.