Iuliana Marciuc despre cum l-a făcut pe Adrian Enache să divorțeze: „Relația noastră nu mai are nici o șansă, este prea târziu…”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 01 feb 2024, 11:09

Iuliana Marciuc

 
Sursa: Captură KANAL D

Iuliana Marciuc a oferit detalii despre relația sa cu Adrian Enache, dar și despre divorțul acestuia, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Cu eleganță și sinceritate, Iuliana Marciuc a intrat în lumina reflectoarelor într-un episod recent al emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai". Într-un dialog deschis și provocator, celebrul moderator a adus în prim-plan povești intime, iar Iuliana Marciuc a dezvăluit laturi inedite ale vieții sale în fața celor mai temute "întrebări roșii".

L-a forțat sau nu Iuliana Marciuc pe Adrian Enache să divorțeze?

Într-un episod recent al emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", Iuliana Marciuc, o personalitate remarcabilă a televiziunii românești, s-a deschis în fața provocatoarelor întrebări roșii ale cunoscutului moderator TV, de la

Kanal D. În cadrul formatului unic al emisiunii, unde invitații sunt supuși unei serii de întrebări incisive, momentele cu întrebările roșii sunt considerate cele mai provocatoare și interesante.

Una dintre aceste întrebări i-a fost adresată Iulianei Marciuc, făcând legătura cu momentul divorțului lui Adrian Enache în 2009 și presupusa sa implicare în această decizie.

“Invitat într-o emisiune TV, Adrian Enache și-a anunțat divorțul și a mărturisit că dumneavoastră sunteți femeia vieții lui.

Presa a scris că gelozia l-ar fi împins pe artist să ia această decizie după ce a aflat că dumneavoastră încercați la acea vreme, să vă refaceți viața lângă un om de afaceri grec. Dumneavoastră nu v-ați arătat impresionată atunci de declarațiile lui de iubire și ați spus, atunci, așa: Relația noastră nu mai are nici o șansă, este prea târziu. Vreau să știu dacă acțiunile și vorbele dumneavoastră au fost doar o strategie pentru a-l determina pe Adrian Enache să divorțeze?” Imediat a urmat întrebarea roșie, formulată de Denise Rifai, care suna astfel: "I-ați forțat mâna lui Adrian Enache?”

Cu sinceritatea care o caracterizează, Iuliana Marciuc a oferit un răspuns detaliat, clarificând că nu a avut nicio contribuție în decizia de divorț și explicând cum a ajuns să aprecieze modul în care Adrian Enache a gestionat relația cu fiica lui, Diana, din căsătoria anterioară, dar și cu băiatul său, David.

„Nu. Dacă era să îi forțez mâna, aveam timp suficient, pentru că așa cum am spus, din păcate, a trecut mult timp, dar ulterior, nu numai că nu i-am forțat mâna, dar ulterior l-am și înțeles.

Și anume, atunci când am devenit și eu mama și când am înțeles și am respectat că face parte dintre bărbații care atunci când divorțează, nu divorțează și de copil. Și am ajuns să apreciez acest lucru, să-l apreciez pentru felul în care a gestionat relația cu fata lui, cu Diana, care acum este și ea mămică și ulterior relația cu David.”, a precizat aceasta.

De asemena, întrebată de Denise Rifai dacă a mai forțat mâna vreunui bărbat până acum, Iuliana a răspuns cu un "Nu" hotărât.

Acest moment a deschis o fereastră către latura mai intimă și personală a vieții sale, în care Iuliana a evidențiat respectul pentru autonomia și alegerile individuale ale partenerilor săi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Urmăriți răspunsul complet în materialul video de mai jos:

Cine este Iuliana Marciuc?

Născută pe 31 august 1967 în București, Iuliana Marciuc a devenit o prezență de referință în industria media româneasc ă. Primii săi pași în acest domeniu au fost făcuți în adolescență, când a colaborat cu Radio România Actualități și Radio România Tineret, iar de atunci, a evoluat constant, construindu-și o carieră solidă și diversificată.

Cu un zâmbet senin și o eleganță demnă de admirat, Iuliana Marciuc a adus o notă de autenticitate în studioul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai". La vârsta de 57 de ani, continuă să fie o prezență proeminentă în peisajul media, impresionând publicul cu profesionalismul și căldura umană pe care o aduce în fiecare apariție.

Citește și: „Dormeam pe gresie și mâncam macaroane fierte” Elena Lasconi, detalii întunecate din tinerețe. Cum a renunțat la o viață de lux pentru binele fiicei sale

Așadar, dezvăluirile sincere ale Iulianei Marciuc în cadrul emisiunii au aruncat o lumină nouă asupra părții sale personale și au consolidat statutul ei ca una dintre cele mai respectate figuri din televiziunea românească. Fanii au primit ocazia să o cunoască mai bine și să aprecieze autenticitatea și înțelepciunea ei acumulate de-a lungul unei cariere impresionante.