Iuliana Marciuc vorbește duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre eșecul României la Eurovision: “Suntem vinovați toți cei implicați, dar absolut toți, și fiecare câte puțin”

Autor: Lavinia Medrea

Iuliana Marciuc va fi invitată duminica aceasta în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", emisiune difuzata la 23:30, la Kanal D.

Într-un dialog captivant cu moderatoarea emisiunii, Iuliana Marciuc va aborda, printre altele, și subiectul esecului României la Eurovision.

Iuliana Marciuc vorbește duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre eșecul României la Eurovision

Cu o carieră impresionantă de peste 30 de ani în domeniul televiziunii, Iuliana Marciuc a fost în centrul atenției și ca producător și coordonator al delegației României la Eurovision.

In 2022, țara noastră s-a clasat doar pe locul 18 în finala Eurovision, iar în 2023, România a ratat calificarea în finală.

Citește și: Biografie Iuliana Marciuc- Parcursul său spre o carieră strălucitoare și o viață personală împlinită. Ce vârstă are cea mai longevivă prezentatoare TV din România

Una dintre întrebările lui Denise Rifai vizează responsabilitatea pentru eșecul înregistrat la Eurovision:  "Sunteți vinovată de eșecul României la Eurovision?".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Iuliana Marciuc afirmă că responsabilitatea este împărțită între toți cei implicați în procesul de selecție și pregătire pentru Eurovision.

“Suntem vinova ț i toți cei implicați, dar absolut toți, și fiecare câte puțin ”,  este o parte din răspunsul oferit de aceasta, detaliile și motivările acestei afirmații vor fi dezvăluite în întregime în ediția de duminică a emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzată la 23:30, la Kanal D.

Citește și: Iuliana Marciuc vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”