Iuliana Tudor, în lacrimi! Prezentatoarea TV a vorbit despre drama care i-a marcat viața: "Mama mea..."

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 30 sep 2024, 12:14

Iuliana Tudor a vorbit cu o mare durere în suflet despre mama ei

Sursa: Captură KANAL D

Iuliana Tudor a trecut printr-un adevărat coșmar atunci când și-a pierdut mama. Aceasta s-a stins din viață pe 8 noiembrie 2023, la vârsta de 69 de ani.

Iuliana Tudor a ținut foarte mult la mama ei, de aceea, când aduce vorba despre ea, o copleșesc emoțiile. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, vedeta TV a primit mai multe întrebări despre mama ei, la care a răspuns cu ochii plini de lacrimi.

Mama Iulianei Tudor a avut o problemă garvă de sănătate

De-a lungul vieții sale, mama prezentatoarei TV s-a luptat cu o problemă gravă de sănătate.

Aceasta a rămas imobilizată în cărucior, din cauza unei infecții puternice a coloanei vertebrale. Mama Iulianei Tudor se află în această condiție de când vedeta avea doar trei ani, însă acest lucru nu a afectat-o pe fiica ei.

„Eu nici n-am simțit că mama mea are această problemă, pentru că experiența aceasta a început când eu aveam trei ani și atunci te construiești în relația cu părintele tău, devii conștient.

A fost naturală apariția ei așa, pentru mine nu era o problemă, pentru ea nu era o problemă”,
 a dezvăluit Iuliana Tudor, după ce Denise Rifai a întrebat-o cât de greu i-a fost să-și vadă mama în scaunul cu rotile.

Urmăriți întregul răspuns al Iulianei Tudor în materialul video de mai jos:

Citește și: Iuliana Tudor, primele declarații despre divorț: „E bine ca drumurile să se împartă”. Vedeta TV a vorbit despre căsnicia cu soțul ei, Răzvan

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

Iuliana Tudor este și acum marcată de moartea mamei sale

Ulterior, Denise Rifai a întrebat-o pe vedetă: „Ce putere v-ați dori să aveți măcar o dată în viață?”.  Iar ea a explicat, cu ochii în lacrimi, că și-ar dori să o poată readuce la viață pe femeia care i-a dat viață: „S-o pot aduce înapoi (n.r. pe mama), dar, pentru că știm că asta nu se poate, cred că rațional v-aș răspunde: Să pot iubi mai mult, atât”.

Imediat după acest răspuns, prezentatoarea de la „40 de întrebări cu Denise Rifai” i-a adresat Iulianei Tudor o întrebare roșie, referitoare la mama ei: „Cât de aproape o simțiți pe mama?”.

Citește și: Iuliana Tudor, vrăjită de Florin Piersic! Ce declarație de dragoste i-a făcut celebrul actor: „Ești dulce, ai umor...”

Invitata a spus că simte în permanență prezența mamei sale, pe care nu va putea să o uite niciodată: „E aici, cu noi, acum. E în venele mele, e în sângele meu, dar știu că e acolo, în spatele camerei, și mă gândesc de fiecare dată că o parte din ceea ce trăim cu toții, pierderea unui părinte, vine. Nu cred că ne vom putea împăca cu această plecare vreodată, dar ceea ce putem face este să-i ținem, pentru că a uita înseamnă a îngropa, de fapt, propriul suflet”.

Urmăriți în materialul video de mai jos întreg momentul în care Iuliana Tudor a vorbit despre moartea mamei:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.