Iuliana Tudor, primele declarații despre divorț: „E bine ca drumurile să se împartă”. Vedeta TV a vorbit despre căsnicia cu soțul ei, Răzvan

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 30 sep 2024, 11:08

Iuliana Tudor a vorbit despre căsnicia ei la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D

Iuliana Tudor a dezvăluit, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, dacă a fost vreodată pe cale de a divorța de soțul ei. Aceasta a fost invitată în cadrul show-ului duminică, pe 29 septembrie.

Iuliana Tudor este împreună cu Răzvan, soțul ei, de 28 de ani. Acesta activează într-un domeniu total diferit de cel al vedetei TV. El este inginer și om de afaceri și, spre deosebire de partenera lui, preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și de ochii presei.

Iuliana Tudor a vorbit despre căsnicia cu soțul ei, Răzvan

Invitata lui Denise Rifai este de părere că relația a două persoane care lucrează în medii diferite este una mult mai durabilă.

De asemenea, aceasta a înțeles dorința soțului de a nu o însoți la evenimentele publice, iar el, la rândul său, nu i-a pus nicio bariere în ceea ce privește pasiunea ei pentru televiziune.

În acest sens, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a vrut să afle dacă Iuliana Tudor a fost vreodată pe cale de a se despărți de Răzvan, așa că i-a adresat întrebarea cu numărul 8: „Ați fost vreodată la un pas de divorț?”.

Aflați cum a răspuns Iuliana Tudor la întrebarea 8 în materialul video de mai jos:

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soțul Iulianei Tudor? Frica peste care a trecut prezentatoarea în numele iubirii: „Este o diferență de 8 ani între noi”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

Ce a spus Iuliana Tudor despre posibilitatea diviorțului de soțul ei

Vedeta TV a mărturisit că ea și partenerul său nu au fost niciodată la un pas de a divorța, întrucât, până în prezent, nu a apărut niciun eveniment care să le destabilizeze relația. De asemenea, aceasta a dezvăluit că nu este genul de persoană care să renunțe atât de ușor la căsnicia sa, ci că, mai degrabă, preferă să facă tot posibilul pentru a o păstra.

„Nu, am modelul părinților mei, am modelul bunicilor mei, am modelul generațiilor de dinaintea mea, pentru care căsnicia nu e doar o hârtie pe care o semnăm, ci o slujbă la care participăm. Înțelesul căsniciei, pentru mine și familia mea, este, cred, cel corect. E o taină, este un demers de viață, în primul rând, de ani.(...) Se întâmplă în viețile oamenilor tragedii de tot felul, peste care unul sau celălalt nu poate să treacă.

Citește și: Iuliana Tudor, vrăjită de Florin Piersic! Ce declarație de dragoste i-a făcut celebrul actor: „Ești dulce, ai umor...”

Atunci probabil că e bine, mai ales dacă sunt și copii, ca drumurile să se împartă. Însă noi nu am avut experiențe atât de dramatice, certuri sau lucruri de netrecut, astfel încât să spun: ”Da, gata”. În general, sunt un om de cursă lungă, nu sunt o persoană care abdică foarte ușor, mai ales când e vorba de ideea de familie”,  a

spus Iuliana Tudor.

Ulterior, Denise Rifai a întrebat-o pe invitată: „Cine este stâlpul acestei căsnicii?”. Iar ea a explicat că amândoi sunt la fel de dedicați familiei lor: „Cred că am învățat, în timp, că cei doi formează un stâlp”.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.