Iuly Neamțu, reacție acidă după ce s-a zvonit că și-a părăsit familia pentru fiica cea mare a lui Florin Salam: „Nu există așa ceva la mine”. Manelistul a spus totul într-un video postat pe TikTok

Autor: Diana Bostan

u

Sursa: Instagram: Iuly Neamtuu

Iuly Neamțu, tună și fulgeră după ultimele speculații apărute în mediul online. Cunoscutul manelist neagă faptul că ar divorța de soția lui, după ce s-a zvonit că ar avea o relație cu fiica cea mare a lui Florin Salam.

Manelistul Iuly Neamțu a publicat un video în mediul online în care vorbește despre speculațiile conform cărora ar divorța de soția lui. Artistul neagă orice implicare într-o altă relație amoroasă, asta după ce s-a zvonit că Betty Salam și-ar fi părăsit soțul pentru el.

Citește și: Betty Salam, primele declarații după ce s-a zvonit că și-ar fi părăsit soțul pentru un manelist celebru: „Eu și Cătălin suntem într-o mică pauză”. Fiica lui Florin Salam a spus adevărul despre divorț

Iuly Neamțu este deranjat de speculațiile apărute în presă

Unul dintre cei mai apreciați maneliști ai momentului, Iuly Neamțu, a postat un videoclip cu scopul de a clarifica pentru totdeauna acest subiect. După ce s-a zvonit că el și fiica lui Florin Salam ar avea o relație amoroasă, cei doi au decis să pună punct speculațiilor. 

Citește și: Betty Salam, primele declarații după ce si-ar fi părăsit soțul: Câinii latră, ursul merge

Iuly Neamțu s-a arătat extrem de deranjat de unele titluri din presă și susține că totul este fals. Artistul nu dorește să fie implicat în astfel de subiecte sau să apară prin emisiuni de scandal. Manelistul susține că nu va divorța și că nu-și va părăsi niciodată familia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”

„Voi știți că eu nu fac live-uri, eu nu merg la emisiuni. (Numele unui post TV)Ați postat ceva acum, ceva cu totul fals, cum ați dat și că am murit, că am făcut accident. Acum vreți să vă legați de mine, să ajung pe la emisiuni pe la voi. Nu știu ce vreți să faceți. Vă rog mult, să ștergeți această știre cu mine.

Nu m-am despărțit de familia mea, de soție. Nu există așa ceva la mine. Tot ce ați scris acolo e totul fals. Ca să mă băgați pe mine în emisiune, în subiecte”, a spus Iuly Neamțu, într-un video postat pe contul său de TikTok.

Manelistul nu-și dorește să fie implicat în scandaluri

Mai mult decât atât, Iuly Neamțu susține că a devenit cunoscut prin muzica lui, nu prin scandaluri, motiv pentru care nu-și dorește să fie asociat cu astfel de subiecte. 

Citește și: „Femeile se călcau în picioare” Cum a fost viața lui Karmen alături de Adrian Minune. Artista face dezvăluiri din viața de familie

„Eu niciodată nu am fost în subiecte din astea.

Niciodată nu am avut eu certuri la televizor. Eu m-am ridicat doar pe muzica mea și lumea știe treaba asta. Iuly Neamțu nu s-a ridicat prin scandaluri, niciodată. Sau prin reclame. Eu personal m-am ridicat prin muzică, așa am devenit cunoscut. Nu mă mai băgați în știri false.”, a mai spus manelistul.