IURIE DARIE, in stare foarte grava dupa ce a suferit un ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 17:00

Iurie Darie este in stare foarte grava la Spitalul Universitar Bucuresti la Spitalul de Urgenta "Bagdasar-Arseni", actorul fiind supus, in noaptea de sambara spre duminica, unei interventii chirurgicale pentru a i se elimina lichidul de la creier, insa a suferit un accident vascular cerebral.

 La solicitarea presei, purtatorul de cuvant al spitalului, dr. Florian Bica, a declarat ca starea actorului este grava dupa ce a suferit accidentul vascular cerebral, pacientului fiind-i pus un dren exterior pentru eliminarea lichidului de la creier.
Actorul a fost transferat, sambata seara, la Spitalul Universitar Bucuresti la Spitalul de Urgenta "Bagdasar-Arseni", unde in 21 mai actorul a fost operat pentru eliminarea lichidului de la creier.

Medicii de la Spitalul Universitar au luat decizia de a-l transfera pe actor in conditiile in care problemele medicale pe care le are Iurie Darie sunt consecinta afectiunii mai vechi, pentru care a
fost operat, de altfel, la Spitalul de Urgenta "Bagdasar-Arseni".

Actorul Iurie Darie a ajuns, sambata, la Spitalul Universitar, cu o ambulanta, dupa ce a acuzat dureri in piept si probleme de respiratie.

Potrivit medicilor, actorul a suferit o complicatie post-operatorie, acumuland in continuare lichid la creier.
Actorul Iurie Darie, in varsta de 83 de ani, a fost dus, in 10 mai, la Spitalul de Urgenta "Bagdasar-Arseni" din Capitala, iar in 21 mai a fost operat pentru a-i fi scos lichidul acumulat in zona creierului.