Izgoniti de Nicolae Guta din locuinta de la Bucuresti, Narcisa si Alberto au fugit de frica la Focsani. Sunt nevoiti sa stea intr-o casa fara finisaje, netencuita si cu peretii bocna

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:58

Narcisa Guta a fost nevoita sa-si faca de urgenta bagajul si sa plece la Focsani, orasul sau natal. Fosta iubita a manelistul l-a luat pe Alberto, fiul lor, si a parasit orasul.

Narcisa si Alberto sunt nevoiti sa stea intr-o casa fara finisaje, netencuita si cu peretii bocna.
"In primul rand, nu stiu daca ma crede cineva, eu pe acest Guta nu-l recunosc. Nu stiu daca eu am trait cu el atatia ani. El nu este Guta pe care-l stiu eu. Am plecat din cauza terorii. M-a tinut in teroare, ne-a injurat pe amandoi. Eu nu-l recunosc, parca e alt om.

Ma intreb cum de s-a schimbat, ce s-a intamplat cu el in acest an. Nu am luat mobila de la Bucuresti. Dimineata la prima ora, Guta m-a sunat, m-a amenintat, ne-a injurat. Mi-a zis ca ma omoara. Ne-am imbracat si am plecat. Am fugit in papuci si eu, si copilul meu. In casa de la Focsani  nu se poate locui. Nu are caldura, lumina, finisaje. Cum putem noi sa locuim aici.
Aici nici un caine nu poate locui.
Este o casa frumoasa, dar este si a lui si a mea. Tot ce este aici si la Bucuresti ii apartine lui, asa zice el.
Eu banuiesc de ce face el asa. Stiti si voi cine este persoana care a fost recent in viata lui. El este influentat foarte mult de ea. Zice ca mie mi-a dat, mi-a facut si probabil ei nu.
Pe mine nu ma intereseaza cine e ea si ce face. Guta s-a stricat, nu-l recunosc. Ne terorizeaza. Mama este foarte bolnava, dar nu poate sa se ridice din pat. Sa inteleaga si sa-si vada de treaba lui. Sa trimita si oamenii sa termine casa", a declarat fosta iubita a lui Nicolae Guta la WOWbiz.


Acum, Narcisa nu are unde sa doarma si este nevoita sa apeleze la mila rudelor.

"Eu nu am unde sa dorm, dorm pe la mama care are garsoniera, pe la surori care stau si ele in apartamente mici, cu familia.
Eu am avut o suma de bani si am vrut sa plec cu Alberto intr-o tara straina, departe de el. De ce nu si-a impus punctul de vedere si acum.
El mi-a promis ca termina aceasta casa. Trebuia sa vina in aceasta dimineata o echipa de muncitori, insa s-a suparat ca am facut totul public.

In acest moment el doreste ca eu sa renunt la apartamentul din Bucuresti, sa-mi renoveze casa de aici, dar sa ramana si pe numele lui. Casa asta a costat ceva, in jur de 100.000 de euro si o sa mai fie nevoie de 10.000- 20.000 de euro pentru finisaje", a declarat Narcisa pentru WOWbiz.

"Daca raman aici, in Focsani, o sa fac transferul lui Alberto aici, cu scoala.
O sa ma chinui pe la rude. In Bucuresti sunt multe case ale lui in care am putea locui. Insa, nu mai putem, ne-a terorizat, copilul tremura in preajma lui. Acum el este influentat de cineva", a mai spus Narcisa, vizibil afectata.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.












Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.