Jackie Chan s-a săturat să joace în filme de acţiune!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:56

Vrea roluri mult mai serioase!

Starul în vârstă de 56 de ani mărturiseşte că nu se mai simte deloc atras de rolurile în care face cascadorii, ci ar vrea ca regizorii de la Hollywood să-i încredinţeze şi roluri mai serioase. Actorul povesteşte că i s-a întâmplat nu de putine ori ca scenariile sale să fie refuzate deoarece se vrea o recreare a rolurilor precum cele pe care le-a interpretat în Rush Hour.

Jackie Chan a spus într-un interviu: "Îmi spun de nenumărate ori, cât o să mai continui să fac cascadorii?

Cu toate acestea, starul îi este recunoscător lui Will Smith când

i-a făcut propunerea de a juca în "The Karate Kid" cu fiul său, Jaden, în rolul principal. Astfel, actorul va încerca să-şi folosească calităţile actoriceşti şi altfel decât până acum. Am fost nesigur la început, însă dupa ce am citit scenariul şi am văzut rolul pe care ar trebui să-l interpretez, am acceptat. Vreau să fiu un Robert De Niro de Asia!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

"The

Karate Kid" a fost deja lansat în SUA şi Anglia.


 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.