Jada Pinkett Smith apare goala intr-un videoclip. Vezi cine a convins-o!VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 23:10

Actrita Jada Pinkett Smith a acceptat sa apara goala intr-un videoclip muzical, produs intr-o campanie sprijinita de Salma Hayek, ce a fost initiata pentru a spori gradul de constientizare a populatiei in legatura cu ororile generate de traficul de persoane.

 Jada Pinkett Smith, sotia actorului Will Smith, spune ca nu a ezitat nicio secunda atunci cand buna ei prietena Salma Hayek i-a cerut sa se dezbrace complet in acel videoclip, pentru ca are foarte multa incredere in actrita mexicana, relateaza femalefirst.co.uk.

Actrita de culoare canta si se contorsioneaza, complet goala, intr-o camera lipsita de mobilier, in acest videoclip al piesei in limba spaniola "Nada Se Compara". Clipul a fost creat pentru a spori gradul de constientizare a populatiei in legatura cu ororile generate de traficul de persoane.
Campania se intituleaza "Don't Sell Bodies".

"Nici nu pot sa va spun de cate ori mi s-a cerut sa ma dezbrac complet intr-un film, dar n-am acceptat niciodata. A fost suficient ca Salma sa imi ceara asta o singura data, si am facut-o imediat. Fara discutii. Asta arata cat de multa incredere am in ea si cat de mult o ador. Mi-a spus: «Vreau sa fii curajoasa! Aceasta este puterea pe care ei vor sa ne-o fure- trebuie sa o arati in clip!» Pasiunea ei a fost contagioasa.
De fiecare data cand ma intalnesc cu ea, are ceva sa imi ofere", a declarat Jada Pinkett Smith pentru revista More.