Jador, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati artisti din Romania, a spus DA provocarii ''Survivor Romania'', sezonul 2.

Jador (numele real - Remus Ionut Dumitrache) s-a bucurat de un succes urias odata cu participarea acestuia in cadrul reality show-ului “Puterea Dragostei”, de la Kanal D. Cantaretul a devenit un nume cu greutate in industria muzicala autohtona, piesele acestuia ajungand,  imediat dupa lansare, pe primul loc in trendigul din Romania. 

Jador - Cu ce se ocupa inainte de Survivor Romania

Jador s-a nascut intr-o comuna din judetul Bacau, pe 25 martie 1995, si a urmat cursurile Grupului Scolar ”G.J. Caniciov” Parincea. In 2017, Jador a absolvit Facultatea de Relatii Internationale si apoi a urmat masterul de ''Studii Economica''. 

La varsta de 23 de ani, Jador a devenit cunoscut publicului larg prin intermediul emisiunii ''Puterea dragostei'', de la Kanal D Romania. Inainte de emisiune, Jador era un tanar nu foarte instarit, cu aspiratii la o carierea muzicala de succes. Acesta a venit in emisiune pentru a-si gasi dragostea. Povestea de iubire dintre el si Simina Loica l-a adus pe cantaret in centrul atentiei si printre favoritii publicului. Desi multe fete au vrut sa il cunoasca mai bine, Jador a trecut foarte greu peste dragostea pentru Simina, lucru pe care nu a reusit sa il faca nici in sezonul 2 Puterea dragostei. Simina si-a gasit fericirea in bratele ''oponentului'' lui Jador, Alex Zanoaga. Jador a renuntat la Simina in momentul in care aceasta a ramas insarcinata si s-a casatorit. Dupa povestea de dragoste neimplinita, Jador a devenit rapid unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati artisti din Romania. 

Date Biografice Jador

Varsta Jador: 25 de ani
Inaltime Jador: 1,78 m
Greutate Jador: 85 kg 
Echipa: Faimosii

La scurt timp de la debutul lui in industria amuzicala a reusit sa surcalseze artisti cu greutate din Romania, videoclipurile de pe YouTube insumand sute de milioane de vizualizari. Absolvent al Facultatii de Relatii Internationale si cu un master in Studii economice, Jador are o poveste de viata impresionanta, in care instictul de luptator i-a adus succesul, in ciuda greutatilor cu care acesta s-a confruntat de-a lungul timpului.

Mi-am dorit  sa intru in competitia <Survivor Romania> pentru ca vreau sa ma redescopar, sa-mi pun gandurile in ordine, sa imi dau seama care sunt oamenii pe care ii iubesc si care ma iubesc. Sunt convins ca voi vedea viata cu alti ochi cand ma voi intoarce, pentru ca noi, oamenii, in general, nu punem pret pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper ca Dumnezeu sa imi ofere acolo sprijin fizic si psihic. Va fi ca un post pentru mine aceasta experienta”, a spus Jador.

Galerie FOTO Ce imagini posteaza Jador pe Instagram

Succesul lui Jador se vede si in cifrele de pe retelele de socializare. Cu aproape 1 milion de urmaritori, mai exact 908k, Jador este unul dintre cei mai apreciati si mai controversati artisti din Romania. Jador posteaza pe retelele de socializare fotografii cu el, cu prietenii lui, cu familia, dar si imagini de la filmarile videoclipurilor sale. Jador posteaza tot timpul pe Insta Story ce face, cand se trezeste si unde merge. Nu se fereste sa se arate fanilor asa cum este el cu adevarat, lucru care l-a facut atat de popular. 

Iata ce fotografii posteaza Jador pe Instagram: