Jador a ajuns pe patul de spital: „Nu scap”. Ce se întâmplă cu manelistul, chiar la început de an

Autor: Andreea Buinoschi

Jador a ajuns pe patul de spital: „Nu scap”. Ce se întâmplă cu manelistul, chiar la început de an

Sursa: Instagram

Jador a început noul an cu stângul, deoarece a ajuns pe patul de spital. Problemele de sănătate ale acestui au început încă dinainte de Revelion.

Jador a ajuns pe patul de spital, încă de pe data de 1 ianuarie. Artistul se confruntă cu unele probleme de sănătate, care nu îi dau pace de nicio culoare.

Motivul pentru care Jador a ajuns pe patul de spital

În prima zi din an, Jador a făcut mai multe postări de pe patul de spital, prin care le spunea fanilor săi din mediul online ceea ce se întâmplă.

„Nici în prima zi din an nu scap”, a postat acesta, în mediul online.

De data aceasta, Jador nu a spus ce l-a adus în spital, dar, cel mai probabil, acest lucru a fost creat fie de nopțile pierdute la concerte, fie de răceala pe care a avut-o în urmă cu ceva vreme.

Mai mult decât atât, în urmă cu doar câteva zile, acesta a intrat în rândul lumii și s-a ales și el cu viroza pe care mai toată lumea a dobândit-o.

„De dimineață, mă dădeam în figuri și, acum, îmi este rău de nu mai pot! Am răcit. Vai, dar ce rău îmi este”, spunea Jador, înainte de Anul Nou.

Citește și: Exclusiv! Cum se înțelege sora lui Jador, Camelia Dumitrache, cu toți frații ei: "Ne sunăm de 20 de ori pe zi"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce a pățit Jador la un eveniment

Jador este unul dintre cei mai solicitați maneliști  din țara noastră, dar unul dintre evenimentele la care a fost chemat să cânte nu s-a terminat chiar așa cum și-ar fi dorit.

Prin intermediul unui filmuleț postat în mediul online, acesta a povestit ce a pățit cu o femeie care, în opinia sa, a dat dovadă de mai multă masculinitate decât ar fi trebuit.

„(...) aș vrea să am o rugăminte către toate femeile care sunt mai masculine decât ar fi trebuit! Aseară, m-a rugat o doamna să mă duc să îi cant. Eu nu mă duc să cant la mese, eu cant pe scena, scena îmi place.

Iubesc scena, de asta m-am născut...să fiu pe scena și, la un moment dat, încercă să mă puna pe mine să...și

i-am zis, « doamna, nu am nici fund și nici sâni. Ba chiar am făcut și putina burtica, ba chiar am și par pe piept ». Nu cred că i-ar făcea cuiva plăcere să mă vadă pe masa dansând că o dansatoare, frumos. Eu sunt cântăreț și sper să se înțeleagă lucrul acesta.

Citește și: Jador, primele imagini cu noul bolid de lux. Cântărețul a scos din buzunar sute de mii de euro: "Nici nu știu să umblu la ea"

Eu vreau să cant, toată lumea să înțeleagă că nu pot să cant doar pentru o singura persoana că trebuie să cant pentru toți oamenii care sunt în încăperea respectiva. Banii nu au fost niciodată o prioritate pentru mine, dar nu fac din asta un caz și nu aș face niste lucruri care să-mi jignească masculinitatea.

Înainte de a fi cântăreț, sunt bărbat și om al lui Dumnezeu, deci, doamnelor, nu mai dați cu sticla în masa și ziceți, « treci aici și canta », că suntem bărbați! Noi suntem bărbați, păstrați-vă feminitatea!”, a precizat acesta.

 

Taguri: