Jador a anunțat că va reveni pe băncile școlii. Ce studii va urma artistul: ”La anul voi fi și eu student”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 22 apr 2023, 00:15

Jador a anunțat că va reveni pe băncile școlii. Ce studii va urma artistul: ”La anul voi fi și eu student”

Sursa: Instagram

Jador le-a dat fanilor din mediul online o veste de zile mari. Artistul a anunțat că s-a înscris din nou la facultate.

Jador este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică de manele de la noi din țară, iar atunci când vine vorba despre evenimente, acesta se numără printre preferințele românilor. Cântărețul nu se laudă doar cu o carieră de invidiat, dar și cu studiile pe care le-a finalizat, acesta a terminat liceul și a trecut cu brio peste examenul de bacalaureat, iar apoi s-a înscris la o facultate, din cadrul Academiei de Studii Economice, din Capitală.

Artistul a terminat cei trei ani de licență, a dat examenul de obținere a diplomei, iar ulterior a aplicat și pentru master, pe care nu l-a mai terminat.

Jador se întoarce pe băncile școlii

Jador este în culmea fericirii și, recent, acesta le-a dat vestea fanilor săi din mediul online. Artistul și-a anunțat urmăritorii că de la anul se reîntoarce la facultate, pentru a-și finaliza studiile de masterat, pe care nu a apucat să le termine, pe motiv că faima i s-a urcat la cap, iar acum vrea să-și încheie socotelile cu școala,

ba mai mult, manelistul ar vrea să urmeze și un doctorat.

De asemenea, acesta a mai explicat că va face o singură materie tot anul, apoi va trebui să susțină examenul de disertație, care îi va aduce diploma mult dorită.

Citeste si: Jador, fotografia care i-a băgat în sperieți pe toți fanii! De ce a fost pus artistul pe perfuzii

”Am o super veste pentru voi! La anul voi fi și eu student, în cadrul Academiei de Studii Economice, din București, secțiunea Comunicare. Voi da disertația, deci voi face un singur obiect tot anul, pentru ca n-am apucat să dau disertația că m-a luat celebritatea prin surprindere și nu știu, m-am gândit să termin masteratul pentru că mai am un singur obiect.”, a declarat Jador, pe Instagram.

 Jador este încă în dubii dacă să urmeze și un doctorat, după încheierea studiilor de masterat, astfel le-a cerut părerea fanilor să-i din mediul online.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Nu știu daca merită sa mai fac si doctoratul. Poate pare comic, pare altfel decât sunt, de fapt.

Sunt și așa și așa. Credeți că ar fi bine să fac și doctoratul. Sunt foarte emoționat. Aștept părerile voastre, vă rog!", a mai spus Jador.

Citeste si: Cine este noua iubită a lui Jador. Artistul e îndrăgostit lulea: ”Stau cu ea de vreo două luni”

 

 

 

 

 

 

 

Taguri: