Jador a aruncat bomba despre Manuela și Ricardo: "V-ați pupat, ați fost la hotel"! S-a întâmplat chiar în timpul relației lui Ricardo cu Deea

Autor: A.I.
Actualizat: 22 nov 2019, 19:00

Jador a aruncat bomba despre Manuela și Ricardo. El susține că a făcut o investigație și că Ricardo s-a pupat cu Manuela și a fost la hotel cu ea.

"Ricardo Filip, sub formă de negare, a spus că a fost cu tine, ați jucat table, v-ați plimbat pe străduțe, ați fost la hotel, v-ați pupat", a spus Jador.

În ciuda faptului că atât Ricardo, cât și Manuela au negat, Jador și Livian au cedat. 

Ricardo a explodat în cele din urmă.

"El a spus că nu s-a întâmplat nimic. De unde vorbele astea?", a întrebat Livian.

Totul era o presupusă instanță de judecată, creată în glumă, dar pe Ricardo l-a enervat maxim subiectul ăsta, înjurând și părăsind camera.

"Vreau să fac pace. Nu mai vreau să se mai discute subiectul ăsta", i-a spus Ricardo Manuelei.

"Lasă-mă în p..a mea în pace", a fost auzit Ricardo spunând, înjurându-i și pe Jador și Livian la un moment dat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ricardo a pupat-o pe gură pe Deea!

Manuela este istorie pentru Ricardo! El e atras de Deea și este clar că își dorește să formeze un cuplu cu ea.

Ricardo și Deea au fost provocați de Jador să se sărute în fața tuturor în ziua împlinirii unui an de" Puterea dragostei".

Ricardo a pupat-o de mai multe ori pe Deea pe obraz, însă cei doi nu au vrut să se sărute și pe gură de față cu toată lumea.

"Un nou cuplu în casa  Puterea dragostei", a anunțat Livian, după ce Ricardo a pupat-o pe Deea.

De altfel, Ricardo  a pupat-o și pe gură  pe Deea înainte, la "Puterea dragostei", fiind evident că o place și că și-ar dori să fie cu ea.

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.