Jador a dezvăluit unul din cele mai ascunse secrete! Pe cine a iubit în taina atâția ani fără că nimeni să știe: "Acum poți să mă iei de bărbat!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 dec 2022, 00:40

Ce spune Jador despre unul din cele mai bine pastrate secrete ale lui

Sursa: Instagram

Faimosul cantaret a facut una din cele mai intime dezvaluiri despre trecutul sau amoros si nu s-a sfiit sa declare public unele detalii.

Jador, unul dintre cei mai aclamati cantareti din tara a facut cateva declaratii despre un episod pe care nimeni nu il stia din trecutul sau. Odata cu lansarea noii sale piese "WOW" a facut si o dezvaluire despre cea care i-a furat inima cu multi ani in urma. Artistul a dezvaluit ca sursa de inspiratie pentru piesa recent lansata este chiar EA:" Special pentru doamna de biologie! Doamna profesoară de biologie, vreau să va transmit câteva cuvinte pentru că eu nu am avut niciodată curajul să vă zic ceva.

Să știți că toate cadrele cu fata din videoclip vă sunt dedicate dumneavoastră și pentru fundul dumneavoastră excelent”, a spus Jador pe Instagram. 

Citeste si: EXCLUSIV! Adevărul despre disputa dintre Emily Burghelea și Iuliana Doroftei! După câțiva ani, frumoasa vedeta a recunoscut ce s-a întâmplat intre ele și de ce i-a dat block

Jador despre unul din secretele lui: Să vă dea Dumnezeu sănătate, mai ales la fund. Am crescut, poți să mă iei de bărbat" 

Mai mult, Jador spera ca fosta lui profesoara i-a vazut sau ascultat piesa si a mai facut o serie de dezvaluiri:  „Te iubesc, doamna de biologie, mereu am visat la fundul dumneavoastră. Să vă dea Dumnezeu sănătate, mai ales la fund. Am crescut, poți să mă iei de bărbat”.

Citeste si: Surpriza de proporții! Una din fostele concurente Bravo, ai stil! însărcinată pentru a doua oară. Prima ecografie cu bebelușul: "Cu greu am putut ține secretul!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care este onorariul lui Jador la un concert

Citeste si: EXCLUSIV! Detaliul din Casa Iubirii care va pune în dificultate concurenții veniți să își întâlnească sufletul pereche. Ce dezvăluiri a facut Andreea Mantea

Jador este urmarit de milioane de admiratori pe retelele de socializare si mereu a fost aproape de fanii sai la spectacolele pe care le-a sustinut si nu i-a dezamagit niciodata.

Referitor la cat incaseaza Jador pentru o singura ora de cantat, cantaretul a recunoscut ca undeva in jurul sumei de 5 000 de euro, insa nu este nimic fix deoarece totul difera in functie de timpul petrecut pe scena.

Jador a impresionat-o recent si pe mama Geta care a fost profund emotionata cand l-a vazut in carne si oase pe cel care a coborat de pe scena si a venit sa o imbratiseze: "Nu ma asteptam al gestul lui.

M-a vazut si s-a dat jos, eu faceam poze cu telefonul cand a ajuns fix la mine. Cine nu isi doreste sa fie aproape de Jador", a recunoscut mama Geta.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.