Jador a făcut accident: „A intrat cineva în mine.” Cum se simte artistul acum?

Autor: Amalia Georgescu
Jador, fost concurent la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Jador se pare că este urmărit de ghinion. Artistul a fost implicat din nou într-un accident rutier. Cum arată acum bolidul de lux al artistului și cum se simte el?

Jador le-a dezvăluit prietenilor de pe instagram că va fi nevoit să își ducă din nou mașina în service, asta la doar două săptămâni după ce a luat-o de la reparat, artistul fiind implicat în accidente rutiere și în trecut. Ce s-a întâmplat de această dată?

Jador este urmărit de ghinion. Ce se întâmplă cu mașina lui?

Într-o postare pe contul personal de instagram, Jador le-a dezvăluit celor ce îl urmăresc în mediul online că se confruntă din nou cu o situație destul de neplăcută.

Mai exact, cântărețul a povestit că mașina lui de lux a fost avariată după ce un alt participant la trafic a intrat în el. Artistul se simte bine și nu a fost rănit.

Citeste si: Senzație la Puterea dragostei: Jador și Mocanu s-au întors și rămân în competiție! Mocanu deja a pus ochii pe o fată!

Jador a făcut publice și imagini cu bolidul său de lux și deși a fost vorba doar despre o tamponare ușoară, artistul va fi nevoit să își ducă din nou mașina în service

pentru a o repara. Cu toate că situația este una nu tocmai plăcută, mai ales că nu este pentru prima oară când mașina lui Jador este lovită, artistul și-a păstrat optimismul și le-a povestit prietenilor virtuali, cu zâmbetul pe buze, tot ce s-a întâmplat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Băi ce noroc am eu...Iar a intrat cineva în mine. Ia uitați măi ce noroc am. Abia am luat-o de două săptămâni.”, a povestit Jador pe contul personal de instagram.

Se pare că Jador îi calcă pe urme bunului său prieten, Bogdan Mocanu. Și acesta și-a avariat mașina de mai multe ori în ultima perioadă, asta din cauza animalelor care au traversat șoseaua și pe care nu le-a mai putut evita. 

”Am impresia că toate animalele astea care sar în fața mașinilor, cai, câini, vulpi, șoareci, cred că au un grup pe facebook de sinucigași și acolo postează plăcuțe de înmatriculare. La modul: băi, când îl vedeți p-asta, săriți acolo, că acolo e pont. Deci m-am săturat, nu mai pot, mi-au sărit toți câinii iar în față, nu știu ce se întâmplă.”, a spus Bogdan Mocanu. 

Citeste si: Jador a recunoscut: „Este iubirea vieții mele!” Cine este femeia pe care nu o va uita niciodată?