Jador a făcut anunțul: "De acum o să mă vedeți..." Ce se va întâmpla cu artistul?

Autor: Amalia Georgescu

Jador a făcut anunțul pe contul personal de instagram. În viața lui s-a produs o schimbare și a vrut ca prietenii virtuali să o afle chiar de la el.

Jador a făcut anunțul. Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" are o mulțime de urmăritori pe instagram, astfel că de fiecare dată când se întâmplă ceva nou în viața lui, artistul nu ezită să împărtășească asta cu prietenii virtuali. Ce a dezvăluit acum?

Citeste si: Jador si-a luat o noua masina de lux! Cum arata super-bolidul si ce reactie a avut mama cantaretului cand a vazut autoturismul

Jador a făcut anunțul: "De acum o să mă vedeți..." Ce se va întâmpla cu artistul?

Jador a postat pe contul personal de instagram, la story, un video în care apare purtând o pereche de ochelari. Având în vedere designul acestora, mulți s-au gândit că este vorba despre ochelari de soare, dar, în realitate, lucrurile nu stau chiar așa.

Jador le-a dezvăluit prietenilor de pe instagram că, începând de acum, va purta aproape tot timpul această pereche de ochelari, fiind vorba despre niște ochelari de vedere.

Astfel, se pare că artistul are probleme cu vederea și își dorește să corecteze defectul cât mai repede.

"De acum o să mă vedeți foarte des cu ochelarii ăștia. Sunt niște ochelari de vedere și de corecție a culorilor și de astăzi o să mă vedeți cu ei.", a spus Jador.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Jador a explodat! Motivul pentru care s-a despartit de Ella: ''Daca ma iubeai, nu te pupai cu Iancu''

Jador a dezvăluit cum arată femeia perfectă pentru el: "Trebuie să aibă puțină..."

Jador a dezvăluit cum arată femeia perfectă pentru el. Dacă mulți credeau că își dorește o iubită care să aibă forme perfecte, adevărul este altul.

Jador a dezvăluit cum arată femeia perfectă pentru el.Artistul și-a surprins prietenii de pe instagram atunci când a spus ce îl atrage cel mai mult la o femeie. 

Deși în videoclipurile sale Jador este înconjurat de femei care au dimensiunile perfecte, se pare că artistul nu își dorește ca viitoarea lui iubită să atingă perfecțiunea, ci din contră. În ciuda aparențelor, Jador a mărturisit că nu preferă femeile cu un abdomen plat și pătrățele, ci pe cele care au puțină burtică.

Mai mult decât atât, Jador a spus că nu este singurul bărbat care are astfel de preferințe.

"Nu știu de ce majoritatea fetelor aveți impresia că nouă, băieților, ne plac femeile cu abdomen. Da, ne plac fetele cu abdomen, care sunt lucrate, dar nouă ne plac și fetele care au puțină burtică, puțină grăsime.", a spus Jador.

Citeste si: Câți bani câștigă Jador pentru o oră de cântare? Nu o să îți vină să crezi la ce sumă ajunge artistul într-o noapte!