Jador a fost jefuit de unul dintre prietenii săi apropiați. Cum și-a dat seama despre cine e vorba: „Știam că mai ciordește de la mine”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 mai 2023, 03:20

Jador a fost jefuit de unul dintre prietenii săi apropiați

Sursa: Instagram: jador_adevarat

Jador a fost jefuit de unul dintre prietenii săi apropiați. Cântărețul îl considera pe acesta un prieten extrem de apropiat și a menționat faptul că suma care i-a fost furată este destul de consistentă, motiv pentu care i-a și transmis un mesaj.

Jador a fost jefuit de unul dintre prietenii săi apropiați. Manelistul a rămas fără o sumă importantă, dar susține că nu acesta este cel mai grav lucru, ci faptul că a fost trădat de o persoană în care avea foarte mare încredere.

Jador a fost jefuit de unul dintre prietenii săi apropiați

Jador a povestit că, deși a observat lucruri ciudate în comportamentul persoanei respective, acesta a decis să treacă totul cu vederea.

Ignorând semnalele respective, acesta s-a trezit că a rămas fără bani.

Mai mult decât atât, banii care au fost furați erau ai surorii sale, care a decis să lase banii la el, pentru a se asigura că vor fi în siguranță. De asemenea, Jador a mai menționat faptul că acesta i-a dat bani prietenului ori de câte ori acesta i-a cerut.

Citeste si: Cine este noua iubită a lui Jador. Artistul e îndrăgostit lulea: ”Stau cu ea de vreo două luni”

În continuare, artistul a mai menționat faptul că a observat de mai multe ori că acesta i-a mai furat bani din casă, dar, pentru că nu au fost sume consistente, a lăsat de la el și a trecut cu vederea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Mesaj direct pentru cel care mi-a ciordit din casă! Fratelo, eu mă bucur că am putut să îți fiu alături, să îți ajut familia, să nu o las să moară de foame, ți-am dat bani de

fiecare dată când am cerut și știam că mai ciordești de la mine din casă, așa, câțiva leuți, nu știu ce, n-am fost supărat și nici de data asta nu am fost supărat că mi-ai luat cam multicei bani”, a transmis Jador în mediul online.

Din nefericire, pe lângă faptul că banii erau ai surorii sale, cel mai dureros pentru ea este faptul că banii respetivi au fost câștigați cu greu în străinătate.

Jador se va întoarce la școală

În urmă cu puțin timp, Jador le-a dat o veste neașteptată fanilor săi. Acesta i-a anunțat că, de la anul, va reveni la facultate, pentru a termina studiile de masterat.

Artistul a spus că s-a lăsat dus de val odată ce a început să devină faimos, motiv pentru care a abandonat studiile. Mai mult decât atât, acesta susține că ar vrea să se înscrie și la doctorat.

Citeste si: Jador îi dă replica lui Neveu: "N-aș vrea să plângă mama de mila lui. Și eu o să plâng"

„Am o super veste pentru voi! La anul voi fi și eu student, în cadrul Academiei de Studii Economice, din București, secțiunea Comunicare. Voi da disertația, deci voi face un singur obiect tot anul, pentru ca n-am apucat să dau disertația că m-a luat celebritatea prin surprindere și nu știu, m-am gândit să termin masteratul pentru că mai am un singur obiect”, a spus Jador pe contul său

de Instagram.

 

Taguri: