Jador a fost otravit?! Ce i s-a intamplat fostului concurent de la "Puterea dragostei"

Autor: A.I.

Jador a facut un vlog intitulat "Jador a fast otravit cu ciorba?". Fanii simpaticului artist, fost concurent la "Puterea dragostei", s-au speriat foarte tare.

Jador a facut ciorba, insa rezultatul nu l-a multumit deloc.

"Băi Ce Tare Ai Fost Cică Sunt Bun De Însurat, Stiu Să Fac Mâncare, Si Când Ai Gustat Din Mâncare Cică A Nu E Bună 😂😂😂❤ Ești Nr.1 Te Pup 😘", a comentat cineva.

"Jador,intoarce-te la"puterea dragostei"e urat fara tine cine vrea că jador sa se întoarcă la puterea dragostei sa de-a like la com!!❤️💪", a comentat o fana.

Jador si-a facut iubita! S-au sarutat in public!

Jador a detonat bomba intr-un vlog! El a spus ca si-a facut iubita si a si aratat-o pe tanara, care este absolut superba.

"Ne-am sarutat in public, nu mai este un secret/ Mi-am facut iubita la concert" este vlogul facut de Jador, unde a si aratat-o pe tanara care i-a furat inima.

Jador se afla intr-un local alaturi de mai multi apropiati, in momentul in care a vazut o tanara foarte frumoasa care lucra in localul respectiv.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Plin de tupeu, Jador a intrebat-o daca il pupa, dar simpaticul cantaret s-a ales numai cu o imbratisare.

Jador a facut senzatie in local, unul dintre angajati rugandu-i sa-i dea un autograf. Acelasi angajat care i-a dezvaluit lui Jador si cum o cheama pe tanara de care artistul s-a indragostit pe loc. Jador a surprins-o pe tanara atunci cand i-a spus numele, Delia.

"De unde stii cum ma cheama?", a intrebat ea.

Alexandra Stan s-a intalnit cu Jador! Incredibil ce a spus cantareata

Alexandra Stan este una dintre cele mai iubite cantarete din Romania, aceasta bucurandu-se si de un succes incredibil pe plan international.

Aceasta le-a povestit fanilor o  intamplare amuzanta, care l-a avut ca protagonist pe Jador. Se pare ca cei doi s-au intalnit in avion.

Alexandra Stan a recunoscut faptul ca nu a avut' 'tupeu''  sa il bage in seama pe Jador, mai ales ca ea calatorea la clasa economic, iar Jador la business. 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.