Jador a recunoscut: „Este iubirea vieții mele!” Cine este femeia pe care nu o va uita niciodată?

Autor: Amalia Georgescu
Jador, fost concurent la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Jador este un artist iubit de public, are o mulțime de fane, dar cu toate acestea, cântărețul este singur. Jador a spus ce femeie din trecut ocupă în continuare un loc special în sufletul lui.

Jador a participat la Puterea Dragostei pentru a-și găsi sufletul pereche, dar nu a reușit să facă acest lucru, în ciuda faptului că fanii emisiunii îl vedeau alături de Ella, concurenta cu care a interacționat în timpul competiției.

Cine este femeia pe care Jador o să o iubească mereu?

Jador este înconjurat de o mulțime de femei frumoase, dar se pare că, până în prezent, niciuna dintre cele cu care a intrat în contact nu a reușit să își facă loc în sufletul lui.

Artistul nu are o relație în prezent, ci se concentrează mai mult pe carieră, încercând să se mențină pe primul loc în topul preferințelor publicului.

Cu toate că vorbește destul de rar despre viața lui personală, Jador a făcut dezvăluiri despre femeia pe care a iubit-o cel mai mult și pe care nu o va uita niciodată. Este vorba despre Georgiana. Se pare că relația cu ea a fost una foarte specială pentru Jador, motiv pentru care artistul nu a putut să o uite până în clipa de față.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum a reacționat Jador atunci când l-a văzut pe băiețelul Siminei? Iată ce a spus despre micuțul Dominic: „Pot să spun că e...”

Cântărețul a recunoscut că îi poartă un mare respect și că o consideră marea lui iubire, astfel că nu ar sta nicio secundă pe gânduri dacă aceasta i-ar cere să formeze din nou un cuplu. Jador a dat de înțeles că a rănit-o pe Georgiana de mai multe ori și că regretă acest lucru.

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea.

Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea.”, a spus Jador în cadrul unei emisiuni de televiziune, potrivit spynews.ro.

Citeste si: Jador, in lacrimi! Cantaretul a trecut prin clipe cumplite. Ce a patit artistul: "Am plans ca prostul. Nu mai puteam!"