Jador a spus în sfârșit adevărul! De ce nu poate colabora niciodată cu Mario Fresh. Cântărețul l-a sunat în direct: "Boss, e dureros!"

Autor: Alice Popescu

Ce spune Jador despre colaborarea cu Mario Fresh

Sursa: Instagram

Jador, unul dintre cei mai iubiți artiști din Romania cu milioane de vizualizări pe Yutube, este totodată și cel mai controversat.

Jador a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru canalul online wownews faptul că ceea ce i se întâmplă în acest moment este trist și dureros că artist deoarece nu poate colabora cu cei mai tari artiști ai momenului cum ar fi Mario Fresh. Artistul a spus acest lucru în timp ce Mario Fresh îl suna insistent: "Uite, mă suna Mario Fresh, nu putem colabora pentru că l-ar afecta pe el, iți dai seama.

Despre ce vorbim, boss, nu îl mai baga pe radio. Daca nu știți, în realitate chiar îl afectează. Mario Fresh nu mai intra pe radio. Nu doar cu el e chestia asta, îi cunosc pe toți. Cu toți sunt prieten, dar nu pot colabora cu ei pentru simplul fapt că îi afectează pe ei pe radio. Eu am făcut o piesa cu 95 de milioane de vizualizări și m-au scos de pe ea și a Au băgat-o pe radio, varianta franceza.
Este dureros, boss!"
Oamenii au concepții și preconcepții. Mă consolează faptul că mă plac oamenii și după ce s-a întâmplat la Timișoara, mulți timișoreni mi-au dat mesaje.

Citeste si: Dan Negru, prima reacție după ce Jador nu a fost lăsat să cânte în orașul lui natal. Ce spune prezentatorul Tv despre întreg incidentul: ”E scandal mare la mine acasă”

De ce Jador nu poate colabora pe plan muzical cu Mario Fresh

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Oricum nu o să mai vin acolo, în oraşul Timişoara nu o să mai vreau să cânt acolo, fiindcă mi se pare că sunt nişte oameni… da, sunt ţigan… şi mă bucur că sunt… am făcut o facultate, domnul primar, am făcut un master, am încercat să-mi depăşesc condiţia pentru că e greu să pleci de pe câmp, cu oile şi să ajungi Jador… Sper că oamenii din Timişoara care discriminează ţiganii sau un gen muzică...

nu ştiu ce discriminează oamenii ăştia pentru că nu-mi dau seama care este motivul principal, needucaţia mea, poate am părut prea negru şi îi deranjează, pentru că muzică pe care o fac nu gășiţi dezacorduri, greşeli gramaticale, ritmul vă deranjează?(...) Nu poate să îmi ia cineva dreptul la a cânta, dacă se lua de mine că sunt ţigan nu mă deranja. Sunt ţigan, ăsta sunt eu. Dar eu am fost la şcoală, domnul primar.
Faceţi Timişoara de râs. Nu voi mai veni să cânt la Timişoara deoarece am înţeles că oamenii de acolo au fost foarte scârbiţi că eu aş veni să cânt la Filarmonică"
, a scris Jador dupa ce ce i s-a anulat concertul ce urma să fie susținut pe scenă Filarmonicii din Timișoara. 

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.