Jador a spus totul despre iubirea lui! Fanii sunt in delir

Autor: L.S.
Actualizat: 17 nov 2020, 00:10

Jador este inca in asteptarea persoanei care sa ii umple viata, insa concurentul de la "Puterea Dragostei" stie foarte clar ce fel de femeie isi doreste alaturi

Jador, tanarul concurent de la "Puterea Dragostei" a transmis fanilor lui un mesaj prin care le explica ce inseamna iubirea pentru el si cum ar trebui sa fie o relatie adevarata.

Iata ce le-a scris Jador celor care il urmaresc:

" O iubire care nu suporta confruntarea cu realitatea nu-i iubire. Dar in acest caz, neputinta de a iubi este privilegiul inimilor nobile.


Nu traim sentimente care ne transforma, ci sentimente care ne sugereaza ideea de transformare. De pilda, iubirea nu ne purifica de egoism, dar ne face sa-l simtim si naste in noi ideea unei patrii indepartate, unde acest egoism nu si-ar mai gasi locul.
Sa darui totul, sa sacrifici totul fara speranta de rasplata; asta inseamna iubire.
Ceea ce noi numim iubire este in esenta veneratia vietii.

Iubirea nu inseamna decat descoperirea noastra in altii si placerea recunosterii.
Ultimul ramas bun, in dragoste, este acela care nu se spune.
Exista doua feluri de a-ti dovedi dragostea pentru o femeie; casatorindu-te cu ea daca este libera si respectand-o daca nu este.
Dragostea curata si suspiciunea nu pot locui impreuna.
Cei pe care i-am iubit si pe care i-am pierdut nu mai sunt unde erau; dar ei sunt intotdeauna si pretutindeni acolo unde suntem noi."
, a scris Jador pe o retea de socializare.

Poate ca este mai greu pentru Jador sa isi gaseasca perechea, insa tanarul demonstreaza inca o data ca stie cu adevarat ce vrea si ca atunci cand va avea persoana potrivita alaturi, se va putea bucura cu adevarat de iubire.

Reactiile numeroase ale fanilor arata cat de apreciat este tanarul concurent de la "Puterea Dragostei", care se va bucura, cu siguranta de sustinerea lor, chiar daca Jador este inca singur in casa dragostei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce înseamnă dacă ți se face ”pielea de găină” atunci când asculți muzică. Nu îți va veni să crezi

Citeste si: Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie! Vezi de cine şi ce spune vedeta despre nuntă! "Nu vrem cadouri, ci doar să vă bucuraţi pentru noi"

Citeste si: Bianca si Livian s-au intalnit in secret? "Nu ne asteptam sa ne gaseasca!" Andreea Mantea face un anunt important! Afla cum vor fi sanctionati cei doi indragostiti, VINERI, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la 11:00 si 17:00

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.