Jador, acuzat că a jucat teatru în momentul accidentării. Starlin: „Am văzut că genunchiul nici măcar...”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 07 mar 2021, 18:22
Starlin, dezvăluiri despre momentul în care Jador s-a accidentat
Sursa: Captură KANAL D

Jador s-a accidentat în primul joc de imunitate al săptămânii, însă colegii din echipa Războinicilor nu sunt convinși că acesta are, cu adevărat, o problemă serioasă de sănătate. Ce a dezvăluit Starlin?

Primul joc de imunitate al săptămânii a fost unul din care nu au lipsit momentele tensionate. Jador din echipa Faimoșilor s-a accidentat grav, a avut nevoie de intervenția medicului și nu a mai putut continua proba. În prezent, acesta se află sub supraveghere medicală și i s-a interzis să mai intre pe traseu. Deși Jador a urlat de durere la Survivor România 2021, Războinicii sunt convinși că totul a făcut parte dintr-o strategie și că Faimosul doar a jucat teatru.

Ce a dezvăluit Starlin după ce Jador s-a accidentat la Survivor România 2021?

Jador s-a accidentat grav la genunchi înainte de a intra la proba de îndemânare a primului joc de imunitate al săptămânii, motiv pentru care jocul a fost oprit preț de câteva minute. Deși medicul i-a interzis lui Jador să mai intre pe traseu, Starlin din echipa Războinicilor este de părere că Faimosul doar s-a prefăcut pentru a-l împiedica pe Marius să câștige punctul, având în vedere că Războinicul avea un avans considerabil în fața lui.

„Blablador, este bla, bla. Nu spun că nu a căzut, probabil, prost acolo, toți am căzut prost acolo, dar nu te-ai lovit cu nimic, era nisip jos. A căzut acolo în apă, a văzut că era extrem de departe de Marius, s-a uitat și a început să țipe. Ce faci, frate? Genunchiul nici măcar nu s-a umflat. Jur că în momentul respectiv am zis, mamă, și-a rupt genunchiul.

L-am ajutat să iasă din apă împreună cu Musty, dar după am văzut că genunchiul nici măcar nu era umflat.”, a spus Starlin despre Jador.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Jador după ce s-a accidentat la Survivor România 2021? Faimosul nu este prezent în consiliul de nominalizare, iar Daniel Pavel a făcut anunțul: „În această seară, el...”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nu doar Starlin l-a acuzat pe Jador că ar fi jucat teatru, ci și Musty a dezvăluit că Faimosul s-ar fi prefăcut doar pentru a opri jocul.

„Eu m-am întors către Marius și m-am întors înapoi, cu capul către el și am văzut că țipa, eu m-am dus către Jador și m-am dus să văd chiar situația, că am înțeles că era ceva mai grav decât am crezut eu.

M-am simțit și prost să zic chestia asta, că e un film de-al lui, pentru că eu am văzut că în momentul în care Marius a trecut de sfoara aia, eu l-am văzut pe Jador în momentul în care a căzut, s-a uitat la Marius, n-a țipat, dar a țipat fix când a văzut că Marius a trecut de sfoară și a țipat atunci. Eu am zis că atunci când te lovești, imediat simți durerea, nu te ridici să vezi unde e adversarul, să țipi, înțelegi?”, a spus Musty.

Citeste si: Ce surpriză! Ea este prima concurentă nominalizată spre eliminare la Survivor România 2021. Decizia Faimoșilor a surprins pe toată lumea

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.