Jador, acuzat ca a sarutat-o pe Ella desi sustine ca nu are sentimente pentru ea! Iata ce lucruri nestiute au iesit la iveala despre cei doi!

Autor: D.I.

Jador a fost acuzat ca o saruta pe Ella in spatele camerelor de filmat in vreme ce sustine ca inca o iubeste pe Simina.

Jador a venit la "Puterea dragostei" cu ganduri serioase de a-si cauta marea iubire, insa soarta nu a fost de partea lui, deoarece a avut parte numai de deziluzii.
Desi a sperat pana in ultima clipa ca va putea reinnoda la un moment dat relatia cu Simina, Jador nu a reusit sa isi vada visul implinit, deoarece tanara l-a ales pe Alex Zanoaga.

In urma cu o saptamana, Jador a primit cea mai amare lovitura din partea Siminei, atunci cand a aflat chiar de la ea ca s-a logodit cu iubitul ei si se gandesc serios sa se casatoreasca in viitorul apropiat. Vestea a cazut ca un trasnet peste Jador, insa acesta tot nu s-a resemnat definitiv ci a continuat sa spere ca Simina se va desparti de Alex si va reveni in bratele sale.


In cea mai recenta Gala "Puterea dragostei", Simina a intrat prin telefon in legatura cu concurentii din casa si le-a transmis cateva mesaje de incurajare. Fosta concurenta a recunoscut ca ii este dor de zilele in care de afla in emisiune, iar multi au observat ca s-a emotionat foarte tare la vederea lui Jador.
Intre cei doi a avut loc si un scurt dialog. Jador a recunoscut ca inca are sentimente pentru ea si a marturisit ca nu a avut puterea de a incepe o alta relatie, cu Ella, tocmai pentru ca inca o iubeste pe ea.
De partea cealalta Simina, vizibil emotionata, i-a spus ca nu isi mai doreste sa auda aceste lucruri, aducandu-l si pe Alex Zanoaga in discutie.


In emisiunea de astazi, Jador le-a marturisit tuturor ca in ultima vreme a sperat ca Simina se va intoarce singura in casa "Puterea dragostei" si astfel isi vor relua povestea de iubire. Insa acest vis pare din ce in ce mai irealizabil.
Cuprins de tristete, Jador nu a vrut sa o faca si pe Ella sa sufere si de aceea nu a incercat sa se apropie mai mult de ea. Dupa ce a urmarit pe unul dintre ecrane un filmulet cu Simina, Jador a cedat nervos si a izbucnit in lacrimi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de unul dintre cei mai voga cantareti autohtoni! Iata cum au fost surprinsi ce doi!

Desi in ultimele zile a sustinut in gura mare ca sufera enorm dupa Simina si ca are inca sentimente pentru ea, Jador a cazut prada, farmecului Ellei, pe care, se pare, ar fi sarutat-o in spatele camerelor de filmat.

Iata ce reactii s-au starnit in casa "Puterea dragostei":

 

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.