Jador, anunț important după ce a spus că se retrage din muzică! Artistul are grave probleme de sănătate: „Eu îmi țin cuvântul”

Author: Lavinia Medrea

Artistul are grave probleme de sănătate

Sursa: Instagram Jador

De pe patul de spital, Jador și-a anunțat finalul carierei, la doar 28 de ani.

Jador a anunțat pe 14 iunie 2023 că a decis să-și încheie cariera la 28 de ani din cauza problemelor de sănătate. 

Jador, anunț important după ce a spus că se retrage din muzică

Oamenii au reacționat imediat la anunțul trist și s-au gândit că este o glumă dar, din păcate, șansele sunt slabe ca artistul să fie pus pe șotii, căci nu e prima dată când ajunge la spital anul acesta

„Îmi voi onora toate evenimentele la care m-am angajat contractual să cânt, inclusiv mâine și poimâine! Pe viitor voi cânta mai puțin, dar cele la care sunt angajat EU ÎMI ȚIN CUVÂNTUL!

Citește și: Jador este suspect de cancer la colon. Declarațiile fratelui artistului despre probleme de sănătate moștenite

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

30 iunie 2023. ora 17:59. Aceasta este una din piesele pe care le voi mai posta pana la sfârșitul anului! Voi scoate piese mai rar decât de obicei dar voi face tot ce pot ca sa va mai bucur cu muzica mea!”, a transmis Jador, pe Instagram.

Primele declarații ale fratelui lui Jador

Fratele lui Jador a transmis, de asemenea, câteva detalii despre starea artistului, dar nu a putut da prea multe detalii, fiind vorba despre viața sa.

„Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul. Nici fratele meu, nici părinții noștri, nimeni altcineva decât Dumnezeu. Nu pot spune prea multe, fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi.

Citește și: „Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață”. Anunțul îngrijorător făcut de sora lui Jador, după ce acesta și-a anunțat retragerea din muzică: „O perioadă foarte grea”

Sigur că familia știa. Jador e un mare luptător și va face tot ce stă în putință ca să schimbe situația. Însă va trebui să-l ajute și organismul. E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operați de cancer la colon. Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață. Lucru pentru care îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu! De aceea, încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”, a spus fratele lui Jador, Răzvan Dumitrache.