Jador, aparitie de senzatie la sala de fitness! Artistul poarta inca un bandaj piept! Iata cum arata fostul concurent de la "Puterea dragostei", dupa incidentul suferit de curand!

Author: D.I.
Actualizat: 19 iun 2020, 15:32
Foto(7)

Jador a fost unul dintre cei mai indragiti concurenti de la "Puterea dragostei".

Jador a venit anul trecut la "Puterea dragostei" cu ganduri serioase de a-si cauta marea iubire, insa soarta nu a fost de partea lui, deoarece a avut parte numai de deziluzii in dragostei.

Desi a sperat pana in ultima clipa ca va putea reinnoda la un moment dat relatia cu Simina, Jador nu a reusit sa isi vada visul implinit, deoarece tanara l-a ales pe Alex Zanoaga.


Anul trecut, Jador a primit cea mai grea lovitura din partea Siminei, atunci cand a aflat chiar de la ea ca s-a logodit cu iubitul ei si apoi lovitura de gratie cand a auzit ca cei doi chiar s-au si casatorit.

Vestea a cazut ca un trasnet peste Jador, insa acesta s-a vazut nevoit sa se resemneze si sa mearga mai departe.

Desi a fost de-a dreptul ingenunchiat de durere dupa despartirea definitiva de Simina, Jador a incercat dupa ceva vreme sa se apropie de Ella si mai mult decat atat au devenit un cuplu la un moment dat. Insa nici de aceasta data soarta nu i-a suras lui Jador, deoarece la scur timp, acesta a decis sa se desparta de Ella dupa ce frumoasa bruneta i-a provocat gelozia.

Dupa plecarea de la "Puterea dragostei", Jador s-a dedicat trup si suflet carierei sale, realizand numeroase proiecte muzicale, care au inregistrat un succes uluitor.

De curand, Jador si Mario Fresh au fost in centrul atentiei in ultimele zile dupa ce au fost implicati intr-un conflict care a avut loc in weekend-ul trecut, la mare.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: E doliu în familia lui Gabriel de la "Puterea Dragostei": "Dumnezeu să te ierte..." Concurentul trece prin clipe grele!

Jador s-a distrat la mare weekendul trecut alaturi de Lino Golden, Mario Fresh, Alexia Eram, dar și alti prieteni, insa totul s-a terminat cu un conflict puternic care a izbucnit, se pare, in momentul în care acestia au vrut sa paraseasca clubul.

Refuzul de a face o fotografie se pare ca i-a înfuriat pe cei care i-au atacat pe Mario Fresh si Jador.

Citeste si: Ti-o mai amintesti pe Ana-Maria Lintaru? Fosta concurenta de la "Puterea dragostei" a recurs la o schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata acum!

Citeste si: Fustita le-a jucat feste in emisiune! Cum au aparut Bianca si Daiana in direct, la TV? FOTO

Jador, aparitie de senzatie la sala de fitness! Artistul poarta inca un bandaj piept!

Recent, Jador a publicat pe contul lui de socializare, un scurt filmulet, in care a fost surprins la sala de fitness, aratand astfel, tuturor ca nu se resimte inca, dupa incidentul suferit in club. Desi pare ca este in regula din punct de vedere fizic, Jador a aparut cu un bandaj in zona pieptului. Iata cum a fost filmat artistul in timp ce se pregatea de antrenament, alaturi de bunul lui prieten, Robert: