Jador ar avea mari probleme de sănătate! Cântărețul a leșinat în timpul unui concert, chiar pe scenă

Autor: Lavinia Medrea

Jador ar avea mari probleme de sănătate! Cântărețul a leșinat în timpul unui concert, chiar pe scenă

Sursa: Facebook Jador

Jador, unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România, a leșinat în timpul unui concert, în fața fanilor. Se pare că stresul și oboseala s-au adunat și l-au răpus pe artist.

Jador a avut parte de o pățanie de zile mari în momentul în care cânta pe scenă. După ce a leșinat pe scenă, artistul a fost văzut cu masca de oxigen pe față, motiv pentru care fanii lui s-au îngrijorat.

Jador a leșinat pe scenă, în timpul unui concert

Se pare că artistul nu știe exact din ce cauză nu s-a simțit bine, dar sora lui s-a sesizat imediat și l-a programat la medic.

Jador a declarat, în trecut, că poartă virusul helicobacter şi a luat un tratament în acest sens. 

Citeste si: Jador a plecat cu mașina de poliție de la un eveniment. Care este, de fapt, motivul pentru care a apelat la autorități

„Am niște probleme, s-au adunat niște probleme. O să mă duc la doctor, mi-a făcut sora mea programare și o să vedem despre ce e vorba.

Și la concerte mi-a venit să leșin, am leșinat, de la niște probleme, le-am mai avut. Am avut și helicobacter, nu știu… sper să fi trecut și să nu fi reapărut. Am mai făcut o dată (n.r.: tratament), dar probabil a apărut din nou”
, a mărturisit Jador.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador insistă să aibă o relație cu Andreea Bostănica

Jador le-a povestit tuturor urmăritorilor lui că ar vrea să fie împreună cu Andreea Bostănica, una dintre cele mai cunoscute persoanlități de pe TikTok. În urmă cu ceva timp, artistul a fost văzut alături de o femeie misterioasă pe plajă dar, până acum, nu a vrut să comenteze acest aspect.

Cu puțin timp în urmă, Jador a publicat un TikTok în care a declarat că vrea să fie împreună cu Andreea Bostănica, deoarece este foarte atras de aspectul ei dar, din nefericire, Andreea nu simte

același lucru față de artist.

Citeste si: Jador a fost jefuit de unul dintre prietenii săi apropiați. Cum și-a dat seama despre cine e vorba: „Știam că mai ciordește de la mine”

Andreea Bostănica l-a blocat pe toate rețelele sociale pe Jador, dar cântărețul continuă să insiste cu relația amoroasă. 

„Declarația e publică deja! Care este răspunsul tău? Eu aș vrea să fiu cu ea! Menționați-o pe Andreea să ajungă asta la ea că mie mi-a dat block.

Aștept răspunsul tău, Andreea Bostănica!”, a transmis Jador, pe TikTok.