Jador are nevoie de ajutor URGENT! Este vorba despre o tumoare pe creier!

Author: O.P.
Actualizat: 07 ian 2020, 15:57

Jador este unul dintre cei mai controversati concurenti de la ''Puterea dragostei''.

Jador are nevoie de ajutor URGENT

Pe cat de controversat, pe atat este de popular. De aceea, multe persoane apeleaza la el pentru a strange fonduri pentru oamenii bolnavi. Jador a postat pe o retea de socializare un mesaj al unei fete tinere, care sufera de o tumora grava pe creier. Iata mesajul postat de Jador: 

După ce a luat o pauză de la emisiune din pricina problemelor medicale, Jador a ajuns din nou de urgență la spital, în Dubai.

"Sunt bolnăvicios!", a spus Jador în vlogul său, în timp ce era filmat pe patul de spital. Îndrăgitul concurent de la "Puterea dragostei" a acuzat grave probleme stomacale.

Citeste si: Livian si Bianca s-au SEPARAT chiar inainte de sarbatori Uite cat de mult sufera Bianca

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Asta-i pentru colegii de la Puterea Dragostei care nu mă cred că eu chiar sunt bolnav, eu chiar am probleme. Știu că par puternic dar eu chiar am probleme și am fost de multe ori la spital", a mai spus Jador, aflat în pauză medicală de la "Puterea dragostei".

Citeste si: Jador a fost prins in timp ce se saruta cu o FATA in afara emisunii! Reactia incredibila a Marianei

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.