Jador are probleme de sănătate, în prag de sărbători. În ce stare se află artistul: ”Nu mai pot”

Author: Madalina Maftei

Jador are probleme de sănătate

Sursa: Instagram Jador

Jador se confruntă cu probleme de sănătate înainte de Crăciun. Artistul și-a anunțat fanii din mediul online despre stare în care se află.

Jador se numără printre cei mai apreciați maneliști de la noi, artistul a cucerit publicul cu vocea sa, dar și cu sinceritatea sa debordantă. Încă de la primele apariții publice, cântărețul a mărturisit că provine dintr-o familie modestă și toată viața a muncit pentru a-și putea ajuta familia, ceea ce a și reușit. Chiar dacă acum are o situație financiară foarte bună, Jador își ajută necondiționat familia și nu a uitat de unde a plecat.

Acum, în prag de sărbători, manelistul se confruntă cu probleme de sănătate și a ținut să împărtășească asta și cu fanii săi din online.

Jador, probleme de sănătate, în prag de sărbători  

Sezonul rece poate fi dăunător pentru mulți oameni, odată cu frigul apar virozele. Jador nu a scăpat de problemele de sănătate în această perioadă, artistul și-a anunțat urmăritorii că se simte foarte rău. 

Într-un videoclip, manelistul le mărturisea fanilor săi că dacă dimineață se lăuda că s-a trezit devreme pentru a pune la punct ultimele detalii din noua lui casă, acum a răcit și starea lui nu este deloc bună.

Citește și: Exclusiv! Cum se înțelege sora lui Jador, Camelia Dumitrache, cu toți frații ei: "Ne sunăm de 20 de ori pe zi"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„  De dimineață mă dădeam în figuri și acum îmi este rău de nu mai pot. Am răcit. Nu mai pot! Vai, dar ce îmi este rău'', a mărturisit Jador pe Instagram.

Jador este foarte activ pe rețelele de socializare, mai ales pe Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui, chiar dacă asta înseamnă să le vorbească și despre părțile mai puțin bune cu care se confruntă, așa cum a fost astăzi când și-a anunțat urmăritorii că a răcit și nu se simte

deloc bine.

Citește și: "Am văzut ce iți cerea doamna aceea!" Jador a povestit cu lux de amănunte ce a pățit la cel mai recent concert

Jador, pus in fata unei situatii fara precedent: "Nu aș face niste lucruri care să-mi jignească masculinitatea"

"Salutare tuturor! Cu respect către toți oamenii care vin la evenimentele noastre.

Din păcate, acest gen de muzica presupune și niste gen de riscuri la care te expui:  "Oameni de calitate și oameni de mai putina calitate. De aceea, aș vrea să am o rugăminte către toate femeile care sunt mai masculine decât ar fi trebuit...aseară,

m-a rugat o doamna să mă duc să îi cant. Eu nu mă duc să cant la mese, eu cant pe scena, scena îmi place.

Iubesc scena, de asta m-am născut...să fiu pe scena și la un moment dat încercă să mă puna pe mine să...și i-am zis, doamna, nu am nici fund și nici sâni. Ba chiar am făcut și putina burtica, ba chiar am și par pe piept. Nu cred că i-ar făcea cuiva placere să mă vadă pe masa dansând că o dansatoare, frumos. Eu sunt cântăreț și sper să se înțeleagă lucrul acesta”, a spus Jador pe TikTok.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.