Jador, comparat cu Florin Salam! Reacția acidă a lui Bogdan Mocanu: "Un frustrat fără personalitate"

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 14 mar 2021, 10:06
Bogdan Mocanu, Jador si Florin Salam Foto(4)
Jador, comparat cu Florin Salam! Reacția acidă a lui Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu a răbufnit pe internet după ce Jador a fost comparat cu Florin Salam.

Chiar dacă Jador este în acest moment în Republica Dominicană, el și Bogdan Mocanu nu au încetat niciodată să fie prieteni. Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” nu ezită să-i ia partea în mediul online Faimosului.

Citeste si: Motivul pentru care Jador nu a fost prezent la Survivor Romania 2021! Daniel Pavel a facut anuntul! Ce s-a intamplat cu Faimosul?

Bogdan Mocanu, mesaj pentru hateri

Bogdan Mocanu a văzut o postare ironică la adresa lui Jador, unde este comparat cu Florin Salam. Imediat cum a ăzut postarea fostul concurent de la Puterea dragostei a răbufnit în mediul online, unde i-a luat apărarea prietenului său.

Nu poate Jador să fie comparat cu Florin Salam, mai are mult să ajungă ca el/ Dacă scot ăstia programele de editat voce, să vezi cum dispar cântăreții nostri/ Nu există comparatie între Salam și Jador, se stie cine este regele manelelor”

, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Citeste si: EXCLUSIV Jador renunta la Survivor Romania 2021? Mama lui spune in premiera ADEVARUL dupa accidentarea suferita de Faimos

Credeam ca pagina asta este cumpăna dintre umorul cu gust și bancurile cu bula. Un punct de echilibru pentru orice cârcotaș, dar văzând cât de usor sunteți afectați de efectul de turma și alegeți sa refuzati realitatea mi am dat seama ca in spatele Glumelor este foarte posibil sa fie doar un terminat frustrat și lingău fără personalitate.

🤷🏻‍♂️  ”, a fost reacția lui Bogdan Mocanu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador și Bogdan, prieteni la cataramă

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” și Jador s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei”. De atunci, cei doi au devenit prieteni buni, ba chiar au colaborat împreună în diverse produse muzicale.

După participarea la „Puterea Dragostei”, atât Jador, cât și Bogdan Mocanu au avut parte de un succes enorm.

Citeste si: Jador la mana lui Culita Sterp? Cine arunca bomba despre relatia celor doi Faimosi de la Survivor Romania 2021:"Este folosit..."

Jador este unul dintre artiștii momentului. De peste un an, cântărețul  a lansat doar piese de succes, care au strâns zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. De altfel, cântărețul a participat și la tot felul de emisiuni, având și proiecte proprii. 

Acum, Jador este unul dintre concurenții de la Survivor România 2021.

Jador la Survivor România 2021

Jador este unul dintre cei mai iubiți concurenți din cadrul emisiunii Survivor România 2021. Remus Ionuț Dumitrache, pe numele său adevărat, face parte din echipa Faimoșilor.

Citeste si: Survivor Romania 2021. A vrut sau nu Jador o relatie cu Roxana Ghita la Survivor Romania 2021! Razboinica a dezvaluit totul despre ce s-a intamplat intre ea si Faimos

Faimosul a reușit să-și câștige fanii prin stilul său direct iar legătura lui cu muzica i-a adus și mai mulți fani. Acesta a colaborat cu mulți cântăreți din Romania devenind în acest fel unul dintre cei mai ascultați cântăreți din Youtube Romania.

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.