Jador, cum nu l-ai mai vazut niciodata! Ce pasiune nebanuita are concurentul de la Puterea Dragostei

Autor: L.S.

Jador, de la Puterea Dragostei are o pasiune despre care nimeni nu a stiut pana acum

Jador are o multime de fani si se bucura de o mare popularitate in randul telespectatorilor Kanal D, insa nu toata lumea stie ce pasiuni are tanarul concurent de la Putetea Dragostei.

Cunoscut pentru talentul lui artistic, tanarul Jador s-a laudat recent fanilor lui cu bolidul pe care si l-a achizitionat din castigurile obtinute in urma cantarilor. Nu de putine ori s-a plans de oboseala, caci banii presupun multa munca si se stie deja ca Jador a ajuns de cateva ori la spital, pe mana medicilor, cu stari de rau provocate de oboseala excesiva.

Vezi Programul Tv Kanal D

Insa Jador are si alte preocupari si, se pare ca s-a gandit sa ia mai in serios odihna!

Concurentul de la Puterea Dragostei s-a dus sa se relaxeze la pescuit. Pasiunea lui pentru acest sport a dat si roade, iar Jador s-a bucurat ca un copil cand a reusit sa prinda un peste sau, mai bine zis un pestisor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador a tinut sa le arate si fanilor lui ca este pasionat de pescuit, asa ca a publicat cateva fotografii din locul unde s-a relaxat.

Concrentul de la Puterea Dragostei a avut si un mesaj de transmis celor care il urmaresc:

" Numără-ți faptele bune în fiecare dimineață și umple-ți mintea cu gânduri pozitive. Acesta este secretul pentru a fi fericit și inspirat pe tot parcursul zilei", a scris Jador pe o retea de socializare.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

Citeste si: Gheorghe Dinca, cea mai mica pedeapsa! Criminalul din Caracal ar putea scapa

Citeste si: Alexandru Cumpanasu: "DIICOT IMI AMENINTA FAMILIA CU CATUSELE: Dragi romani, NU SE POATE ASA CEVA: Este PICATURA care a umplut paharul!!"

Citeste si: Bogdan Mocanu arunca bomba: "Eu cu Bianca avem un fel de conexiune..." Afla cum va reactiona Livian cand va primi vestea ca Roxana il place si ce se va intampla intre el si Bianca, MAINE, intr-o editie incendiara, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!