Jador de la Survivor România, îmbrăcat în fustă și cu tocuri în picioare! Imaginea care a înnebunit internetul

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 21 iul 2022, 10:10
Jador, apariție neașteptată

Jador de la Survivor România 2021, a fost surpins îmbrăcat în fustă și cu tocuri în picioare, fanii show-ului sunt în delir. Imaginea circulă pe tot internetul.

Faimosul a obișnuit pe toată lumea cu caracterul său umoristic, dar mai ales cu glumele nesărate pe care le face de obicei. Însă, de această dată, pe internet ciruclă o poză care i-a amuzat pe fanii Survivor România 2021, Jador este îmbrăcat în femeie, poartă fustă, iar în picioare are tocuri.

Jador de la Survivor România, îmbrăcat în fustă și cu tocuri în picioare

Imaginea care circulă pe internet cu faimosul de la Survivor România 2021, îmbrăcat în femeie a amuzat pe toată lumea. Jador are obiceiul de a face glume și este pus mereu pe șotii, însă de această dată nu el este capul răutăților așa cum ne-a obișnuit. 

Fanii Survivor România 2021, s-au gândit să îi facă ei de această dată o glumă lui Jador, pentru că el mereu este pus pe șotii în competiție și îi enervează pe Războinici, dar și pe coechipierii săi atunci când dă dăvadă de imaturitate.

Citeste si: De ce fugeau copiii de Jador cand era mic! Faimosul a povestit la Survivor Romania cate a indurat pentru o inghetata

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fanii Survivor România, puși pe șotii

Urmăritorii show-ului Survivor România 2021, i-au făcut o farsă lui Jador. Aceștea au luat de pe internet o poza cu un bărbat îmbrăcat în fustă și încălțat cu tocuri, pe care au editat-o și au pus fața faimosului. Urmăritorii show-ului din Republica Dominicană s-au amuzat pe seama artistului și au distribuit imaginea pe întreg internetul.

Internauții au făcut nenumărate glume pe seama fotografiei cu Jador îmbracăt în femeie, purtând fusta și tocuri. Aceștea s-au inspirat de pe profilul unui inginer american care zilnic se îmbracă cu fustă și poartă tocuri la birou. Deși este însurat și are copii, bărbatul se simte mult mai puternic atunci când poartă ținute feminine. În pandemie, cât a lucrat de acasă, bărbatul a purtat la birou fuste office. Fusta creion și tocurile nu lipsesc din garderoba sa.

Iar pe fanii Survivor România i-a inspirat foarte mult, fiind nerăbdători să urmărească un nou episod din show-ul fenomen difuzat la Kanal D. 

În această seară, la Survivor România 2021, va fi o ediție incendiară, noi concurenți vor intra în competiția din jungla dominicană, miza este incredibilă. Cine va câștiga acest joc? Nu pierdeți un nou episod din Survivor România 2021, în această seară de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Culita Sterp si Jador, dusmani de moarte la Survivor Romania? Dovada care spulbera orice indoiala: Ce si-au aruncat in fata cei doi Faimosi?