Jador, declaraţii exclusive despre Simina! Solistul ne-a spus ce simte cu adevărat pentru ea! Vezi dacă i-a dedicat ultima lui piesă! EXCLUSIV!

Autor: G.C.
Actualizat: 06 sep 2020, 09:45

Jador, declaraţii exclusive despre Simina! Solistul ne-a spus ce simte cu adevărat pentru ea!

Jador a lansat, în urmă cu trei zile, o piesă care a lăsat loc pentru foarte multe interpretări. Melodia "Eşti femeia ce nu ştii ce vrei" are un mesaj care pare cu direcţie clară către fosta lui iubită, Simina.

Citeste si: Lovitură pentru Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei! Simina a spus adevărul despre inelul pe care l-a purtat în emisiune

Deşi bruneta nu mai formează de luni bune un cuplu cu solistul, toţi cei care-i văd la televizor certându-se şi tachinându-se bănuiesc că între protagoniştii noştri ar mai exista sentimente sau discuţii neterminate. Până şi Alex Zănoagă, actualul partener al tinerei pare să simtă că între brunetă şi Jador e o tensiune aparte.

Jador, declaraţii exclusive despre Simina!" Vreau să precizez însă că piesa asta nu are nicio legătură cu fosta mea iubită"

Citeste si: Thalida, umilită de Jador. "A făcut-o din milă!" Ce s-a petrecut între cei doi în casa "Puterea dragostei"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ei bine, prin intermediul kanald.ro, cântăreţul a ţinut să le transmită susţinătorilor şi fanilor lui că piesa respectivă nu este o "declaraţie" pentru fosta lui iubită.

Citeste si: Alex Zanoaga, de la "Puterea dragostei", moment de senzatie in camera de hotel! Iata cum a fost surprins tanarul! Ce talent ascuns are!

" Eu o respect şi o simpatizez pe Simina deşi ea m-a atacat de nenumărate ori sub centură.

Vreau să precizez însă că piesa asta nu este pentru Simina, nu are nicio legătură cu fosta mea iubită. Este o piesă compusă înainte ca eu şi Simina să formăm un cuplu, deci nu are nicio legătură cu relaţia noastră. În altă ordine de idei vreau să le mulţumesc din nou susţinătorilor mei că au vizionat în număr mare clipul piesei pe care am lansat-o în urmă cu trei zile.
Vă pup şi vă iubesc, "Jadoraşii" mei
", a declarat Jador pentru kanald.ro.