Jador, declarații incendiare despre divorțul momentului: "Dacă Bobicioiu n-ar fi fost cu Simina, ar fi venit!" Artistul a arătat ce mesaj a primit de la presupusul iubit al Siminei

Author: Alice Popescu

Jador si Bogdan Mocanu despre culisele divortului dintre Simina si Zanoaga

Sursa: Instagram

Jador a pus fanii pe jar dupa ce a facut dezvaluiri din cadrul relatiei dintre Simina si Zanoaga, iar marul discordiei ar fi insusi Bobicioiu.

Jador și Bogdan Mocanu au comentat cea mai recenta despărțire din showbiz, cei doi fiind nu doar la curent cu ce se întâmplă, însă au făcut dezvăluiri și din culisele divorțului și au cam recunoscut că mărul discordiei dintre Zănoagă și Simina Loica ar fi însuși Alex Bobicioiu care s-ar fi combinat cu frumoasa bruneta, potrivit canalului de youtube wownews.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Simina divorțează de Alex Zănoagă: "Nu mai simțeam nevoia să ne sărutam, să ne îmbrățișam!"

Jador: "Bobi, daca n-ar fi fost cu Simina, cred că ar fi venit aici. Eu nu am înțeles de ce. I-am pupat pe toți când au venit. Eu nu am treaba cu nimeni. Eu i-am chemat pe toți de la Puterea Dragostei.

Bogdan Mocanu: "Chiar daca erai frate cu el, o fi iubire mare, dar nu se face așa ceva.

E vorba de respect și principii. 

Jador si Bogdan Mocanu despre culisele divortului dintre Simina si Zanoaga

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Jador: "Daca vezi ce mesaj mi-a dat Bobi...I-am spus și eu ceva urat. Eu le-am chemat pe toate fostele mele."

Se pare că atât Bogdan Mocanu cât și Jador stiu mai multe despre trio-ul care face înconjurul showbiz-ului, asta după ce zilele trecute Simina a declarat public că nu mai este cale de întoarcere intre ea și Alex Zănoagă. Cei doi nu mai au sentimente de foarte mult timp, iar fiul lor, Dominic ar fi fost cel care i-ar fi ținut legați până acum. Frumoasa bruneta ar fi dezvăluit și câteva certuri din căsnicia lor care au contribuit la ruperea relației.

Mai mult, Simina a declarat că nu vă merge să depună actele de divorț, ci îl vă lasă pe Zănoagă să facă acest lucru și când se vă întâmplă asta vă fi și ea anunțată.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?