Jador, declaratii neasteptate despre Zanni dupa ce Faimosul l-a jignit grav la Survivor Romania 2021:"Mai spunea lucruri..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 iul 2022, 06:55
Jador, dezvaluiri despre Zanni de la Survivor Romania 2021

Jador a vorbit in emisiunea Teo Show si despre relatia de multe ori conflictuala cu Zanni. Faimosul i-a adresat de multe ori acuzatii si chiar l-a jignit la un moment dat, insa cantaretul are o alta parere despre el.

Jador a dat detalii in emisiunea Teo Show si despre controversata relatie pe care a avut-o cu Zanni desi de multe ori, cantaretul evita scandalurile sau conflictele preferand sa nu intre in dispute. Insa, de mai multe ori, mai ales dupa accidentarea suferita la picior, Jador l-a adus la disperare pe Zanni si atunci Faimosul a rabufnit si i-a adresat niste injurii destul de dure, insa Jador nu a ripostat, din contra la vremea respectiva, s-a simtit foarte rau stiind ca nu mai este dorit in echipa.

Jador, declaratii in premiera despre Zanni de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Prima confruntare intre Starlin si Jador dupa ce au fost eliminati de la Survivor Romania 2021:"Imi venea sa-l iau de picior si sa i-l rup cand...."

Cu toate acestea, fostul Faimos nu a vorbit o clipa ceva rau despre Zanni, din contra, i-a luat apararea si a spus ca este un copil cu suflet foarte bun care a trecut prin greutati foarte mari.

"Real, nu m-a enervat nimeni. Probabil de acasă s-a înțeles că Zanni mă ura. Eu nu am cum să îl urăsc pe băiatul ăla, e un copil bun, își dorește foarte mult să câștige. E un copil bun, are o situație financiară nașpa, dar nu am cum să urăsc un om care își dorește atât de mult să câștige. Mai spunea lucruri, a crescut la casa de copii, dar are un suflet foarte bun.
Eu sunt binecuvântat de Dumnezeu, iubesc pe fiecare în parte.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador, marturisiri despre parintii lui 

Citeste si: Cum a caracterizat Jador fiecare concurent de la Survivor Romania! Ce a putut spune despre Culita si Roxana Nemes. Teo a ramas fara cuvinte la sfarsitul interviului

Jador a mai dezvaluit ca pentru el nu conteaza ca nu a ajuns in Finala si nu-i pare rau deoarece altcineva are nevoie mai mare de acel premiu, el fiind fericit ca este inconjurat de publicul care il iubeste si mai ales de familie.

El a mai dezvaluit ca pentru prima data, si-a vazut parintii ca il asteapta undeva, acestia fiind prezenti la aeroport sa il intampline. De obicei, ei sunt foarte discreti si nu stau in lumina camerelor de filmat. Jador a marturisit si un episod din viata lui de care isi aminteste cu amaraciune si anume cand familia nu i-a fost alaturi la absolvirea facultatii.  " La absolvirea facultatii toti copiii erau cu mamele, cu tatii, eu eram cu unchiul meu, cel care m-a ajutat sa devin ceea ce sunt.
Pe el l-am văzut, dar pe mama și pe tata nu mă asteptam să îi văd la aeroport. Am cei mai smecheri părinți.”