Jador, declaratii SOCANTE: "Am probleme in familie... Trec printr-o perioada chiar naspa in viata mea!" Dezvaluirea NEASTEPTATA facuta de artist

Author: Alice Popescu
Actualizat: 25 iul 2022, 23:30
Jador a lansat piesa "Aseara Dansai Singura"
Sursa: Captură KANAL D

Jador, unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania, a fost invitat joi la Teo Show pentru a-si prezenta noua piesa lansata pe YouTube, "Aseara Dansai Singura". Melodia se anunta a deveni hit-ul verii, acumuland aproape o jumatate de milion de vizualizari in mai putin de sase ore de la lansare.

"Piesa este facuta de Liviu Teodorescu[...] Era facuta mai pop, asa. Era de radio. I-am zis: "Lasa-ma s-o cant eu cum stiu eu ca le place la oameni. SI am facut piesa asta. Cuvintele sunt cele mai frumoase pe care le-am auzit eu intr-o piesa de pana acum", a marturisit Jador despre primul hit pe care l-a lansat dupa ce s-a intors de la Survivor Romania 2021.

"In momentul de fata, sunt suferind, de aceea am scos piesa asta. Trec printr-o perioada chiar naspa in viata mea.
Azi mi s-o operat o nepotica la spital. Am probleme asa, in familie, cu sanatatea. Astea sunt cu adevarat problemele.

Acum, ca sunt mai mare, le simt altfel. Nepoata mea e ca si cum ar fi fetita mea.

Are un an si jumatate. A inghitit niste magneti. I-au perforat intestinul si a trebuit sa se opereze. Sunt vai de capul meu acum, m-am si despartit"
, a marturisit Jador.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Catalin Morosanu, dezvaluiri in premiera despre Jador si Georgiana: "Se iubesc cu adevarat!" Ce urmeaza sa se intampla cu cei doi?

Cine e femeia care il poate cuceri pe Jador?

"Femeia pe care tu ai putea s-o iubesti ar trebui sa-l iubeasca pe Ionut (Ionut Dumitrache, adevaratul nume al lui Jador. n.r.)", l-a intrebat Teo Trandafir. Raspunsul artistului a fost unul afirmativ, adaugand "oamenii care apar la televizor nu au soarta, jur. Eu vreau doar sa cant. Asta imi place mie."

Cea mai mare dorinta a parintilor lui Jador

" Conduita mamei si a tatei e sa ma las de muzica si sa ma pocaiesc. Sa nu mai cant genul acesta de muzica... Dar am scos o melodie de pocaiti.[...] O mai dregi, mai faci o fapta buna, dar eu n-as putea sa ma las niciodata. Eu sunt oaia neagra a lui Dumnezeu, dar ma simt cel mai iubit."

Cine e femeia pe care Jador a marturisit ca o iubeste?

Jador a marturisit ca a acceptat sa participe la Survivor Romania pentru a fi singur, departe de problemele personale de acasa. Acesta se despartise de fosta lui iubita, Georgiana, despre care spune ca este cea mai importantă pentru el și că este singura femeie pe care a iubit-o din adolescență.

Jador a dezvaluit că nu poate fi cu Georgiana din cauză că aceasta este foarte geloasă si se supără atunci când vreo fana îi dă mesaje lui Jador, chiar dacă fostul Faimos de la Survivor România  2021 se jură că nu răspunde la propunerile admiratoarelor, potrivit WOWBIZ.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.