Jador, dezvăluiri despre copilăria lui. Mesajul emoționant al artistului: "Muncesc pentru a oferi familiei mele..."

Autor: B.H.

Nu a avut întotdeauna tot ce și-a dorit, iar în copilărie i-au lipsit multe, dar niciodată dragostea celor dragi. Jador a făcut dezvăluiri emoționante despre copilăria lui.

Dacă acum câștigă suficient cât să își permită mașini scumpe sau haine de la branduri celebre, pe vremea când era doar un copil, Jador a înfruntat nenumărate greutăți.

Cântărețul nu și-a ascuns nicio secundă trecutul, ba chiar se mândrește cu familia lui și încearcă să le asigure celor dragi tot ce au nevoie pentru a duce un trai decent.

Citeste si: Berna a plans in hohote! Ce disputa a avut cu Philip, dupa ce au anuntat despartirea

Jador, dezvăluiri despre copilăria lui. Mesajul emoționant al artistului: "Muncesc pentru a oferi familiei mele..."

Succesul de care se bucură în plan profesional l-a ajutat pe Jador să își rezolve problemele financiare, iar acum, el este un adevărat sprijin pentru familia lui. Într-o postare pe contul de instagram, artistul a vorbit despre copilăria lui, dar și despre felul în care muzica i-a schimbat viața.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arata Simina la doua saptamani dupa ce a nascut? Poza neretusata in care i se vad kilogramele in plus

"Am avut o copilărie sărăcăcioasă, dar superbă. Muncesc pentru a-mi oferi mie, familiei mele și copiilor pe care o să îi am o viață la care am visat eu. Niciodată nu mi-am dorit să supăr pe cineva prin munca mea, fac doar ceea ce îmi place din toată inima.

Hristos a înviat! Nu este vina mea că oamenii mă iubesc!", a scris Jador pe instagram.

Citeste si: Roxana şi Marius de la Puterea Dragostei, altercaţie halucinantă! Vezi ce s-a întâmplat!

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.