Jador, dezvaluiri fara perdea! Cu cine si-ar dori Mocanu sa aiba o aventura? Iata ce marturisiri neasteptate a facut despre bunul lui prieten si ce isterie a creat in randul fetelor!

Autor: D.I.

Jador a deschis cel mai incitant subiect in casa baietilor si a facut marturisiri incendiare despre fetele aflte in topul preferintele lui Mocanu.

Cu doar cateva zile inainte de marea finala "Puterea dragostei", concurentii nu pierd nicio ocazie pentru a dezbate cele mai sensibile subiecte, in ciuda faptului ca risca la orice pas sa declanseze certuri aprige in ambele tabere.


Astazi, Jador a lansat un subiect incitant in casa baietilor. Acesta a dezvaluit tuturor fetele aflate in topul preferintelor lui Mocanu, bunul lui prieten.


"Va zic eu cu cine ar vrea Mocanu o aventura! Roxana, number one! A avut o aventura cu tine, a fost doar o noapte! Dupa Simona, dupa Bianca!", a spus
Jador.
Spusele concurentului au declansat furia Roxanei, care nu s-a putut abtine si a intervenit, incercand sa rectifice faptul ca nu a avut doar o aventura cu Mocanu, ci au avut o relatie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.