Jador este suspect de cancer la colon. Declarații fratelui artistului despre probleme de sănătate moștenite

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 15 iun 2023, 21:56

Jador a anunțat că se va retrage din muzică, deoarece sănătatea lui este mai importantă decât orice

Sursa: Facebook

Problemele de sănătate din ultima vreme pe care Jador le-a avut par să aibă o cauză extrem de serioasă, fiind vorba de posibilitatea ca acesta să aibă cancer de colon. Informația a venit chiar din partea lui Răzvan Dumitrache, fratele acestuia.

De câteva luni, Jador a ajuns destul de des la spital, dar și-a revenit de fiecare dată, însă, acum, există posibilitatea ca acesta să aibă cancer la colon. Fratele acestuia a oferit câteva informații despre boala pe care ar fi moștenit-o.

Jador ar putea să aibă cancer la colon

Jador a anunțat, ieri, 14 iunie, că se va retrage din muzică, deoarece sănătatea lui este mai importantă decât orice.

Cu toate acestea, unii internauți nu l-au crezut, în timp ce alții i-au urat toate cele bune, pentru a se însănătoși cât mai repede.

„Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul. Nici fratele meu, nici părinții noștri, nimeni altcineva decât Dumnezeu. Nu pot spune prea muște, fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi.

Sigur că familia știa. Jador e un mare luptător și va face tot ce stă în putință ca să schimbe situația. Însă va trebui să-l ajute și organismul. E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operați de cancer la colon.

Citește și: Jador a ajuns pe mâinile medicilor și a făcut un anunț groaznic! În ce stare se află manelistul: „În cazul în care nu o să mai fiu, vă dau vouă muzica mea”

Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață. Lucru pentru care îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu! De aceea, încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”, a povestit acesta, conform playtech.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Jador nu vrea să renunțe la concertele promise

După ce a anunțat că se va retrage din muzică, acesta a revenit cu un nou mesaj, spunând că singurele concerte pe care le va susține sunt cele pe care le avea, deja, programate, inclusive cele stabilite pentru data de mâine, 16 iunie, dar și pentru poimâine, 17 iunie.

„Îmi voi onora toate evenimentele la care m-am angajat contractual să cânt… Inclusiv mâine și poimâine… (pe 16 și 17 iunie, n.r.).

Pe viitor, voi cânta mai puțin, dar pentru cele la care sunt angajat, eu îmi țin cuvântul…

Aceasta este una dintre piesele pe care le voi mai posta până la sfârșitul anului! Voi scoate piese mai rar decât de obicei, dar voi face tot ce pot ca să vă bucur cu muzica mea!”, a transmis artistul.

Citește și: Este oficial! Jador se iubește cu o tânără domnișoară și este mai fericit ca niciodată! Cine este iubita artistului: „Aleasa inimii mele”

Jador este la pământ în această perioadă, deoarece vestea primită a fost greu de digerat. Manelistul se simte atât de deprimat, încât chiar a mărturisit că speră ca Dumnezeu să îl mai țină în viață, fiind destul de pesimist.