Jador face dezvăuiri surprinzătoare: ,,Nu am cancer". Care este adevărata cauză a retragerii sale din muzică

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 20 mai 2024, 00:10

Cu ce boală s-a confruntat Jador

Sursa: TikTok; wowbiz.ro

Jador a mărturisit din ce cauză a ajuns în spital, dar și motivul real pentru care a decis să iasă din lumina reflectoarelor spre sfârșitul acestui an.

Vestea artistului i-a șocat pe fani, mai ales că acesta nu a specificat, exact, cu ce boală se confruntă, ci a lăsat doar să se subînțeleagă gravitatea situației.

Citește și: Familia lui Jador a îmbrăcat hainele de doliu. ,,Era în comă de câteva zile’’ și s-a stins chiar ieri

Ce afecțiune medicală a avut, de fapt, Jador

Recent, Jador a apărut în online încercând să demonteze zvonurile precum că ar suferi de o boală incurabilă. Acesta a dezvăluit că problemele sale de sănătate au fost la nivelul esofagului.

Însă, chiar dacă această afecțiune s-a rezolvat cu bine, cântărețul nu se răzgândește în privința deciziei pe care a luat-o: aceea de a-și încheia cariera muzicală.

Conform spuselor lui Jador, decizia lui de a se retrage din muzică este alimentată de dorința de a reveni la Bacău, locul rădăcinilor sale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: „E pe moarte. E în comă, cred că e sfârșitul!” Veste cruntă pentru Jador! Este vorba de o persoană dragă din familia artistului

Ce planuri are Jador pentru viitor

Manelistul și-ar dori să încaseze și mai mulți bani decât în prezent, așa că el are în plan să înființeze mai multe afaceri, pe care le ține secrete, momentan.

”Fac clipul ăsta pentru oamenii care îmi iubesc muzica, sunt foarte bine, nu sunt bolnav incurabil, așa cum spune presa, nu am cancer la colon, nu am alte boli scrise de presă.

Sunt foarte bine! Am avut o mică problemă la esofag, acum sunt foarte bine.

Mă las de muzică în decembrie pentru că vreau să mă mut la Bacău, să mă apuc de afaceri și să fac bani mulți. Atâta tot, vă pup!”, a mărturisit Jador, printr-un filmuleț postat pe TikTok.

Citește și: Alexandra Dobia i-a cunoscut părinții lui Jador „De ce nu vrei să-mi faci un copil? Poate te duci cu un intelectual” Cum a reacționat tatăl artistului