Jador, gest neasteptat, inainte de startul celui de-al doilea joc de imunitate al saptamanii! Faimosul si-a dorit sa intre pe traseu desi n-a primit acceptul medicului! "Vreau sa joc azi"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 mar 2021, 01:58
Jador isi doreste enorm sa revina pe traseu alaturi de colegii sai.

Jador si-a uluit colegi atunci cand a anuntat ca vrea sa intre pe traseu in ciuda faptului ca piciorul lui nu e refacut complet!

La reuniunea concurentilor alaturi de Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021, inainte de startul celui de-al doilea joc pentru imunitate al saptamanii, Jador a socat pe toata lumea cu decizia sa de a reveni pe traseu in ciuda faptului ca piciorul sau nu e recuperat complet.

In editia de astazi a emisiunii Survivor Romania 2021, se va disputa cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii, iar emotiile sunt enorme atât in echipa Razboinicilor, cat si în tabara Faimosilor.

Jador, hotarat sa intre pe traseu in jocul pentru imunitate!

Ca de fiecare data inainte de a prezenta traseul jocului si de a da startul noilor dueluri intre concurenti, Daniel Pavel a incercat sa afle care este starea de spirit in ambele echipe, intreband pe cativa dintre concurenti cum se simt si cu ce ganduri au venit la un nou joc de imunitate extrem de dificil.

Imunitatea reprezinta cea mai importanta miza pentru concurentii de la Survivor Romania, deoarece acestia lupta cu indarjire pentru a-si pastra echipa completa. Tocmai de aceea, Jador a simtit nevoia acuta de a intra pe traseu alaturi de colegii sai pentru a-i ajuta sa castige imunitatea. Faimosul i-a socat pe toti spunand raspicat faptul ca s-a saturat sa astepte vindecarea completa a piciorului dupa accidentarea suferita si ca isi doreste sa joace indiferent de starea in care se afla.

"Aoleu, domnul Dan! Vreau sa joc! Vreau sa joc azi, pentru ca sa vorbesc sincer... stiu ca baietii au facut cerere la Dumnezeu sa... stiu ei la ce ma refer si Razboinicii si Faimosii, sa ma dea afara, pentru ca tau prea mult pe bara! Poate ca au dreptate, habar n-am, nu-i invinuiesc pentru nimic, probabil ca au dreptate! Nici eu nu stiu ce se intampla! Adevarul este ca piciorul meu nu este intr-o stare prea buna! Am muschi rupti, tendoane intinse, insertii de tendoane, habar n-am ce se intampla cu mine! Dar eu pot sa

intru asa pe traseu! Vreau sa intru pe traseu azi neaparat! Azi intru neaparat! Nu mai suport sa stau, domnul Dan, va zic sincer! Nu mai vreau sa stau! Adevarul e ca eu n-o sa plec de aici! Pe mine tot o sa ma doara piciorul! Si sunt dispus sa ma doara de azi!", a spus Jador.

Pe de alta parte, Daniel Pavel a incercat sa-l faca pe Jador sa inteleaga faptul ca nu poate intra pe traseu pentru ca piciorul lui nu s-a vindecat complet si in plus medicul nu

i-a dat acceptul pentru a juca.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Sunt doua feluri la Survivor Romania in care jucam pe traseu, e cel fizic, la propriu, pe traseu si cel pe banca! Astazi, tu va trebui sa stai din nou pe banca Faimosilor si sa-ti sustii coechipierii! Te cred, ca

e frustrant, toti sunteti luptatori! E frustrant pentru toata lumea! Uite si Culita a avut o perioada de recuperare si toti ati avut o perioada de recuperare gradual!", a subliniat Daniel Pavel.

Citeste si: Jador, criticat aspru de Faimosi! "Este ca un vampir energetic, ne seaca de energie aproape de fiecare data cu toate glumele lui proaste" Cine il vrea eliminat din competitie?

In cele din urma, dupa conversatia cu Jador, Daniel Pavel i-a anuntat pe concurenti ca pentru a castiga cea de-a doua imunitate a saptamanii in jocul de astazi, acestia vor intra pe un traseu exclusiv la sol, unde vor avea de depasit multe obstacole dificile, iar la final o proba de indemanare ce va necesita multa stapanire de sine si concentrare.

Din ambele echipe vor juca cate cinci baieti si doua fete, iar de la Faimosi nu vor intra pe traseu Roxana Nemes, care inca se afla sub supraveghere medicala si Jador, care n-a primit acceptul medicului de a juca.

Citeste si: Fosta iubita a lui Jador, prima reactie de ziua Faimosului de la Survivor Romania 2021! Ce a aparut pe contul ei de Instagram