Jador i-a cumpărat tatălui său o mașină de Crăciun! Cum arată bolidul

Autor: Lavinia Medrea

Jador i-a cumpărat tatălui său o mașină de Crăciun! Cum arată bolidul

Sursa: Instagram Jador

Pentru că și-a dorit să-i facă o surpriză frumoasă tatălui său, Jador i-a făcut cadou de Crăciun o mașină. Bolidul i-a aparținut lui Nikolas Sax.

Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă și pentru că a vrut să-și împace tatăl după ce s-a supărat fiindcă și-a făcut un tatuaj, Jador i-a făcut o surpriză și i-a cumpărat un telefon nou-nouț și un bolid pe care și-l dorea foarte mult: un BMW X3, care i-a aparținut lui Nikolas Sax.

 

Jador i-a cumpărat un bolid tatălui său de Crăciun 

Pe lângă faptul că este un artist îndrăgit de toată lumea și un om foarte muncitor și de succes, Jador este și un adevărat familist, astfel că artistul își iubește foarte mult părinții, are o relație strânsă cu aceștia și ține cont de părerile lor. Pentru el, respectul față de părinți este sacru.

Citeste si: Care este motivul pentru care Bogdan Mocanu și Jador nu mai sunt la fel de apropiați ca înainte: „Nu am nevoie de oameni ca el lângă mine”

Cu puțin timp în urmă, Jador și-a făcut un tatuaj pe gât, și cu toate că manelistul a fost încântat de el, părinții nu au avut aceeași părere. Cântărețul a mărturisit că părinții lui s-au supărat din cauza tatuajului, motiv pentru care s-a gândit să-și răscumpere greșeala făcută și să-i surprindă de Sărbători.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador a fost la părinții lui de Crăciun. Tatăl lui s-a bucurat de surpriza făcută

Tot evenimentul a fost surprins de Jador și publicat pe canalul lui de YouTube. După ce a ajuns la casa părinților lui, Jador i-a dat telefonul cadou tatălui său, care a fost vizibil surprins de el, semn că îi place cadoul. 

Citeste si: Mama lui Jador nici nu vrea să audă de noua lui iubită! De ce părintele cântărețului nu o acceptă pe Sarah Nedelciu și de ce artistul o ține încă ascunsă

A urmat apoi momentul în care Jador i-a spus mamei lui despre bolidul pe care l-a cumpărat pentru tatăl său și faptul că este o surpriză pentru el. Și mama artistului s-a bucurat de surpriza făcută de fiul ei pentru tatăl lui. Ulterior, tatăl lui Jador a testat mașina și a fost profund surprins de cât de bine merge.

Având în vedere că văzuse acea mașină în urmă cu mai mult timp și a mărturisit că-i place, tatăl lui Jador s-a bucurat foarte mult că, în sfârșit, a primit mașina mult dorită.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.