Jador i-a dat plângând replica Ellei! Ce l-a supărat atât de tare: "Nu înțeleg cum o femeie care mă iubește poate să..."

Autor: A.I.
Actualizat: 27 nov 2020, 10:40

Jador a reacționat la un live al Ellei. Cântărețul a plâns, fiind foarte supărat de ce a spus Ella pe live.

Jador a fost foarte supărat că Ella a spus pe live că el se află cu Georgiana la hotel și că are o relație de mai mulți ani cu aceasta.

El o acuză pe Ella că a mințit, într-un live replică la live-ul Ellei. "Nu înțeleg cum o femeie care mă iubește poate să spună asta", a reacționat Jador. 

"Auzi, mă, Ella e pe live și a spus că eu sunt cu Georgiana. 

Sunt supărat din cauza unei femei care face un rău și nu știu de ce. Nu înțeleg de ce.

Nu sunt cu Georgiana. Ella a spus pe live că sunt cu Georgiana și fac live cu ea. Sunt într-o cameră de hotel singur. Mă dor unele chestii care vin din partea ei. Oamenii cred chestia asta, dar nu mai vorbi și tu chestia asta că știi că nu-i adevărat.

Am stat cu ea (n.r.: cu Ella) în Londra trei zile, ce femeie ar accepta să știe că eu am stat cu ea în Londra trei zile. Ce femeie ar accepta să mă pup cu alte fete, multe alte chestii. E dureros că vine din partea ei și încearcă să-mi denigreze imaginea. Dar lumea care știe simte și o să vadă", a spus Ella într-un live.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imagini uluitoare cu Perversu' de pe Târgu Ocna și Jador!

Jador s-a obișnuit să facă vlog de peste tot unde merge cu Perversu' și Nikolas Sax.

De data asta au fost la supermarket și Perversu' s-a făcut că fură ceva.

"Nu te cred! Băi, dacă-l iei, ești prost! Îl plătesc eu, nu fi prost. Îl furi pe bune? Da' măcar fură ceva scump", a spus Jador.

Câți bani câștigă, de fapt, la o cântare Jador de la" Puterea dragostei"

Prezența lui Jador la" Puterea dragostei" i-a mărit uluitor  cota  acestuia printre cântăreții de manele.

Jador susține cântări atât în țară, cât și în străinătate, pentru românii din diaspora, iar concertele i-au umplut deja buzunarele cântărețului.

Jador susține, în medie, 12 cântări pe lună. Onorariul lui și al formației este de 4.000 de euro pentru un concert care durează o oră și jumătate. La aceste sume se adaugă banii pe care spectatorii îi aruncă la lăutari, iar aceste sume sunt și ele considerabile.

Numai din onorarii Jador încasează lunar circa 50.000 de euro, din care rămâne cu mai bine de jumătate după ce își plătește instrumentiștii.

La veniturile lui Jador se adaugă și sumele pe care le încasează de pe YouTube, vlogul lui, dar mai ales piesele având vizualizări uluitoare.

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.